Ascendant Boogschutter

Ascendant Boogschutter

Met ascendant Boogschutter is het waarschijnlijk dat u de wereld constant als uw oester ziet. Het leven steekt vol mogelijkheden, buitengewone ervaringen en horizonten om achter te verdwijnen.

Zo'n openhartige en avontuurlijk visie is een sterk punt, als het meer wordt dan gewoon een visie. Want het gevaar van het teken Boogschutter is dat u uzelf en anderen de wereld belooft, maar bijna niets ervan waarmaakt. U bent fantastisch om anderen aan te sporen om meer te puren uit het leven, maar na een poosje blijken al uw enthousiaste ideeën gewoon een reeks wilde plannen.

Op de een of andere manier port u de mensen aan, bijna buiten uw wil om. Uw karakter veroorzaakt wrijvingen en dat is even onvermijdelijk als uw aanwezigheid. U moet een soort filosofisch doel of ondernemersdoel voor ogen hebben, zodat er een intelligente en aanlokkelijke richting gegeven wordt aan uw opwindende natuur. Op sociaal vlak bent u een feestneus. Vaak bent u de geest van het genieten in persoon. U blinkt uit in het samenbrengen van mensen voor welke gelegenheid dan ook, hetzij in de rol van leraar, priester of feestvierder.

Uw fysieke kenmerken zijn eerder grof, of er is tenminste een zekere ruimheid van karakter die zowel opwindend als ontspannend werkt in gezelschap. Het valt te vergelijken met naast een paard staan. Uw fysieke voorkomen kan slank of zwaar zijn, of compact en levendig, maar uw expansieve aard kan zich manifesteren als een gewichtsprobleem als hij zich niet op de juiste manier uit. Een lange vooruitstekende kin, een paardachtige grijns kunnen daar ook het gevolg van zijn. Uw sprankelende fysieke aanwezigheid valt soms gewoon niet te negeren. Dit is een uiting van de paardenhelft van de centaur. De bovenste, de menselijke, helft van de Boogschutter stelt uw idealistische waarheidlievende zelf voor, die zich steeds veel moeite getroost om te verhinderen dat de onderste helft er op zijn eentje vandoor galoppeert en amok maakt.

Teken en Huis van de heer, JUPITER, zullen onthullen op welke manier en hoe gemakkelijk of moeilijk uw doelstellingen, avonturen en aspiraties bevorderd en voldaan worden.

U hebt descendant Tweelingen, wat betekent dat u waarschijnlijk mensen aantrekt die uw avontuurlijke projecten aanvullen door u de feiten en cijfers te geven. Dit kan zich uiten in het feit dat zij uw vooruitgang controleren en uw vrijheid beperken met vermoeiende trivialiteiten, maar eigenlijk doen ze waarschijnlijk de vitale praktische bijdrage die u zo gemakkelijk over het hoofd ziet. Tweelingen, het teken van de dualiteit, kan ook impliceren dat u de neiging hebt om tegelijkertijd meerdere relaties te hebben. Als u dit zo kunt houden, is dat oké. Maar er kan een tijd komen dat u datgene, wat eigenlijk een dubbelmoraal is, onder ogen moet zien en aanpakken. Teken en Huis van MERCURIUS zullen meer onthullen over de aard en kwaliteit van uw relaties en partner(s).

Meer astrologie over Boogschutter