Maanteken Boogschutter

Maanteken Boogschutter

Dit is de maanpositie van de ziel die lang gezocht heeft. U bent de geboren filosoof - zoeken is uw tweede natuur. Toch is het mogelijk dat u - uit gewoonte - vergeten bent dat zoeken uw grootste behoefte is, dat u iets moet vinden om u een richting te geven en uw leven zinvol te maken: een geloofssysteem of een taak. Tijdens dit zoekproces is het nodig dat u leert onderscheid maken tussen uw eigen overtuigingen die welke u aangeleerd werden of waarmee u opgevoed werd als kind. U wilt dat uw spirituele en religieuze overtuigingen op een natuurlijke manier flexibel en vrij blijven. Het is mogelijk dat u later tegen elke indoctrinatie uit het verleden reageert, waardoor het kan dat u welke spirituele of ethische code dan ook verwerpt - of waardoor u nog dogmatischer wordt. Om u veilig te voelen is een vorm van geloof of filosofie vereist Erop hameren dat u niets dergelijks hebt - op zichzelf al een dogma - kan uw neus schenden, en daardoor uw aangezicht.

U bent ook een gokker, op zoek naar de grote kans, het unieke, ideale, wat uiteindelijk enkel uzelf kan zijn. Zonder het nemen van risico's, ontdekt of bereikt u niets - deze uitspraak zou uw persoonlijke motto kunnen zijn. U kunt daarentegen ook in de gewoonte vervallen om risico's te nemen wegens het risico, als een soort compensatie omdat u niet meer berekende risico's neemt die u verder helpen bij uw zoektocht - of gewoon om de aard van de zoektocht zelf te ontdekken.

In essentie bent u een positieve persoon, en u behoudt die positieve instelling moeiteloos in een veranderende omgeving. Welke duisternis uw pad ook overschaduwt, u zult op een magische manier een nieuwe richting vinden die u moet uitgaan, en die zal erg meevallen. Omdat u gelooft in de voorzienigheid, zorgt ze ook voor u. Ook uw natuurlijke neiging om spontaan en openhartig te zijn werkt verfrissend - waar verwarring of vertwijfeling heersen, klaart u de lucht of baant u de weg. Ook al bent u opgewekt en optimistisch in gezelschap; als u niet ontdekt waar zulke gevoelens vandaan komen, kunt u zich soms hol en leeg voelen, wanneer u alleen bent.

U hebt een bijna mystiek gevoel voor het 'levensverhaal' - een gevoel dat alles eigens toe leidt en ergens vandaan komt. Het is dit aangeboren en primitieve geloof dat u in staat stelt om het licht aan het einde van de tunnel te zien, wanneer anderen stuntelen en ontmoedigd zijn. Dit gevoel inspireert u ook om de zin en ervaringen van het leven te omvatten. Zo'n natuurlijke drang beperken kan tot blinde mateloosheid en lusteloosheid leiden. Als het jeukt, moet u daarom tegen elke prijs uw woonwagen aan de meest schitterende ster vasthaken en een nieuw hoofdstuk in uw levensgeschiedenis aanvatten.

Voorliefde voor:

Vrijheid en avontuur - Toneel en verhalen vertellen - Eerlijkheid - Extremen - Reizen en het leven in de buitenlucht

Afkeer tegen:

Beperkingen en bekrompen denken - Banale Normaliteit - Pretentie - Vooroordelen en pedanterie - Morbide zielsonderzoek

Meer astrologie over Boogschutter