Maanteken Tweelingen

Maanteken Tweelingen

U vindt veiligheid door uw gevoelens kenbaar te maken, niet alleen aan anderen, maar ook aan uzelf. U hebt er een handje van om uw moeilijke emoties op mentale hangers te hangen, waardoor u een illusie van emotionele lichtheid creƫert. Dit werkt... tot u zonder hangers bent; dan moet u de kast leegmaken en alle genegeerde twijfels en angsten - of fixaties - opruimen.

De zegen en de vloek van de Maan in Tweelingen is de constante stroom van emoties in uw geest Daarbij is het positief dat u uw gevoelens gemakkelijk en intelligent kunt uitdrukken door het geschreven of gesproken woord. Als u echter geen specifiek doel voor ogen hebt, zal wat u zegt of denkt overkomen als een televisie die constant van kanaal verandert. U hebt echter een gladde tong. Wanneer het aankomt op het houden van spontane redevoeringen, kan niemand met u wedijveren. De gave om uw bewustzijns-stroom onder woorden te brengen is opmerkelijk, en kan tot ontplooiing komen in vakgebieden als literatuur, journalistiek, adviseren of spreken in het openbaar.

U hebt ook het talent om een precieze diagnose te stellen van de emotionele toestand van een persoon of rond een omstandigheid. Hoe precies die diagnoses ook zijn, let erop dat u diepere en krachtiger onderliggende drijfveren niet over het hoofd ziet. Op een soortgelijke manier suggereert het gebrek aan betrokkenheid van een ander dat er een bepaald deel van uw eigen gevoelens vluchtig aangeraakt wordt. Anderen met de Maan in Tweelingen vinden het niet eenvoudig om dingen kritiekloos te aanvaarden. Tenzij u diepere lagen van uw eigen persoonlijkheid begint te ontdekken en te tonen, zal een partner even ontwijkend of moeilijk te vinden zijn.

De dualiteit van het teken Tweelingen is erg opvallend hier. U hebt bijvoorbeeld de flair om emoties, die zwaar op de hand zijn, licht op te nemen, wat een opluchting kan zijn. Maar een dergelijke relativerende houding kan zowel uzelf als anderen het misleidende idee geven dat alles in orde is, terwijl dat niet zo is. Uw natuurlijke gave om emoties te rationaliseren zorgt er ook voor dat u het hoofd koel houdt - maar u krijgt ook een koud hart, als u niet oplet. Anderen vinden het aangenaam om iemand in de buurt te hebben die het hoofd koel houdt, maar een koud hart schrikt iedereen af!

Uw joviale emotionele aard camoufleert een sterke behoefte om iedereen eraan te blijven herinneren dat het leven een spektakel van voorbijgaande aard is, en dat de wereld van tegengestelden steeds overheerst. Zo kan er vreugde gevonden worden in verdriet, amusement in verveling, absurditeit in diepzinnigheid - en natuurlijk vice versa. Het belangrijkste is de wisselwerking tussen de belangrijkste polen denken en voelen. Vaak kan dit slechts een situatie zijn waarin u niet weet wanneer u moet stoppen met praten terwijl u goochelt met uw opvattingen en emoties en ze herschikt. Als u zich echter bewust bent dat u dit ontstaan er vonken van genialiteit.

Voorliefde voor:

In het centrum van de aandacht staan - Kinderen en feestjes - Romantische verwikkelingen - Privilege en grandeur - Een invloedrijke positie

Afkeer tegen:

Zich onbehaaglijk voelen - Vervelende sociale evenementen - Uitgedoofde relaties - Genoegen nemen met de tweede klasse - Verantwoording afleggen

Meer astrologie over Tweelingen