Chinese horoscoop Aap

Aap

De persoonlijkheid van Aap

De Aap is één van de meest significante diertekens in de Chinese dierenriem.

Algemene persoonlijkheid van Aap

Aap is mogelijk het meest actieve en behendige sterrenbeeld in de Chinese Horoscoop. Hij is ontzettend veelzijdig en beschikt over een enorme hoeveelheid energie. Mensen geboren onder het sterrenbeeld Aap zijn vaak uitvinders, entertainers, creatieve whizz kids die het ontzettend goed doen in hun werkgebied. Ze zijn eerlijk en geestig. Ze weten van alles dat er op de straten gebeurt. In andere woorden: ze zijn ontzettend intelligent. Hun geheugen is fantastisch en ze onthouden gebeurtenissen, mensen en hun namen voor een hele lange tijd. Hun energie en behendigheid zorgt er voor dat ze buiten de kaders kunnen denken.

Aap-personen kunnen op ieder onderwerp bekwaam zijn, met grote precisie. Ze zijn betrouwbaar en je geheim is absoluut veilig bij ze. Eerlijk dat ze zijn, een typisch Aap-persoon is open en recht voor zijn raap. De meesten zijn goed in het oplossen van problemen. Als je dus een probleem hebt, pak de telefoon en vraag ze of ze je probleem willen oplossen. Ze zijn goede luisteraars en ze hebben vaak een oplossing voor ieder probleem.

Naast een boel positieve eigenschappen beschikt ook Aap over een aantal negatieve eigenschappen. Deze mensen kunnen hatelijk en gevaarlijk zijn als ze er achter komen dat ze bedrogen zijn. Ze hebben veel doorzettingsvermogen waardoor ze zichzelf als het ware kunnen vastbijten in anderen. Mensen kunnen het gevoel krijgen dat Aap-personen manipulatief zijn. Maar een vriendschap met een Aap-persoon is een eer, want ze kunnen je de beste vriendschap geven. Ze hebben een flexibele gedachtegang en kunnen ontzettend zelfverzekerd zijn over hun vaardigheden. Aan de negatieve kant, Aap-personen tonen een ongeorganiseerde houding wanneer ze eenmaal achterlopen op hun werkschema.

Aap in de liefde en romantiek

Het liefdesleven gaat als het ware vanzelf bij Aap-personen. Ze zijn ervoor geboren. Humor, passie, toewijding, liefde, schattigheid, knuffels, ruzies en goedmakertjes, dat zijn de dingen die je kunt verwachten in een Aap's persoonlijke leven. Mensen geboren in het jaar van de Aap zijn geboren met passie. Ze tonen hun liefde op een heel uitgesproken manier. Een ander kan ze makkelijk vleien voor een gepassioneerde relatie. Maar een vaste relatie krijgen met een Aap-persoon is vaak erg lastig.

In de beginfase van een relatie kan een Aap onvoorspelbaar en zelfs kinderachtig overkomen. Ze kunnen een lastige noot zijn om te kraken. Mensen geboren onder het sterrenbeeld Aap kunnen bepaalde zaken erg serieus nemen, wat kan zorgen voor stemmingswisselingen. Maar deze stemmingswisselingen zijn vaak van korte duur, en met dezelfde snelheid zijn ze weer terug normaal. Wanneer ze het gevoel hebben dat hun relatie gebalanseerd is, dan zijn ze de liefste personen op aarde!

Aap carrière en geld

Veel bekende mensen zijn geboren onder het teken Aap. Wat ze ook doen, deze mensen kunnen hun top bereiken in een periode van jaren. Hun charisma en magie betovert je in een oogwenk. Ze zijn vol energie en beschikken over enorme hoeveelheden kracht. Dit zorgt ervoor dat ze in staat zijn verschillende banen tegelijk te hebben. Wanneer het van ze gevraagd wordt, dan kunnen ze brilliant en fantasierijk zijn in hun carrière. In tijden van sterke competitie kunnen ze enorm medogenloos zijn, met een plan dat garant staat voor actie. Wanneer ze eenmaal een doelstelling gezet hebben, dan zijn ze in staat er alles voor te doen om dit ook te halen. Ze hebben een goed gevoel voor financiële situaties. In feite kunnen ze de beste accountants zijn die je kunt tegenkomen!

Aap in gezondheid

Op het gebied van gezondheid zijn Aap-personen fit en sterk genoeg om iedere ongunstige situatie aan te kunnen. Dit zijn vaak personen die gedurende hun hele leven gezond zijn met enkel wat kleine gezondheidsproblemen gerelateerd aan de luchtwegen en de bloedsomloop.

Aap relatiematches

Gaat goed samen met:

De Aap hoort bij het groepje doeners, zoals de Rat en de Draak. Ze zijn actief, praktisch en oplossingsgericht. Ze zijn toekomstgericht, ambitieus en kunnen goed samenwerken, ook omdat ze op eenzelfde soort manier bezig zijn. De Aap heeft met de Rat gemeen dat ze vindingrijk zijn, al is de Rat meer de vernieuwer en de Aap de meest tactvolle, de strateeg van de twee. Ze hebben met hun slimme geest door dat ze samen meer kunnen dan in hun eentje. Met het Konijn deelt de Aap zijn creativiteit, maar de Aap wil er geld aan verdienen en kijken of hij het kan, terwijl het Konijn meer op het plezier uit is. De Aap zal wel een bepaalde voorzichtigheid houden naar het royale Konijn, net als omgekeerd het Konijn de Aap nogal kil kan vinden. Maar ze zijn allebei te slim en te vriendelijk om ruzie te krijgen.

Gaat minder goed samen met:

De Aap en de Tijger zijn elkaars tegenpolen. De spontane, intuïtieve Tijger voelt zich geremd door de emotioneel gesloten Aap en vindt deze berekenend. Terwijl de Aap niet snapt waar de Tijger zo op afstormt. Ze zijn allebei ambitieus, maar vertrouwen elkaar niet.

Positieve eigenschappen:

Een typisch Aap-persoon kan redelijk, opvangend, oprecht, betrouwbaar, onafhankelijk, trouw, eerlijk, open, behulpzaam, succesvol, creatief, samenwerkend, bijstaand, intelligent, slim en genereus zijn.

Negatieve eigenschappen:

Maar Aap-personen kunnen ook wispelturig, kwaadaardig, vals, genotzuchtig, bijtend, onvolwassen, onzeker, onverschillig en zorgeloos zijn.