Chinese horoscoop Hond

Hond

De persoonlijkheid van Hond

De Hond is één van de meest betrouwbare en intelligente dieren van de Chinese dierenriem.

Algemene persoonlijkheid van Hond

De Hond is misschien wel het meest geliefde en betrouwbare dier van de Chinese dierenriem. Een persoon geboren onder dit teken is loyaal en trouw. Hij assisteert anderen wanneer ze in nood zijn. Ze zijn er altijd voor je wanneer je wanhopig bent en wanneer je toe bent aan directe hulp. Honden zijn erg gevoelig naar anderen, en ze zijn ontzettend medelevend naar anderen. Vrienden van Hond houden van Hond vanwege deze geliefde eigenschappen, en ze geven er een hoop voor terug.

Een typisch Hond-karakter is er één van eerlijkheid en oprechtheid. Ze kunnen luid en praatgraag zijn wanneer ze voelen dat ze hun mening moeten overbrengen. Een persoon geboren in het jaar van de Hond accepteert alle verantwoordelijkheden die aan hem worden toegedragen. Wanneer je ze een klusje toekent, wees er dan maar zeker van dat ze resultaten leveren. Hond-personen zijn jong in hun hart en ze kunnen erg levendig en energierijk overkomen, zelfs op oudere leeftijd. Maar ze kunnen ook erg serieus en gevoelig zijn!

Een Hond is de persoon met een onberispelijk gevoel voor integriteit en eerlijkheid. Ze zijn erg idealistisch ingesteld en oprecht voor hun leven. Ze kunnen ook geweldige dromers zijn! Ze geloven niet in negatieve woorden, zoals onrechtvaardigheid en onderdrukking. Maar dit is niet compleet positief, want wanneer ze te maken krijgen met een situatie waarbij zich onrecht of onderdrukking afspeelt, dan raken ze snel overstuur. Een gevoel van pessimisme dringt hun lichaam door wanneer ze te maken krijgen met zulke scenario's. Een persoon geboren in het jaar van de Hond is erg toegewijd aan zijn werk, en ze zullen er altijd zeker van zijn dat ze genoeg inspanning leveren aan het werk dat ze wordt toegewezen. Soms raken ze gefrustreerd wanneer ze merken dat niets gaat zoals ze willen. Ze moeten leren om af en toe wat vaker te ontspannen tijdens onzekere tijden.

Hond in de liefde en romantiek

Een typisch Hond-persoon staat voor balans in hun liefdesleven. Ze houden ervan om een relatie aan te gaan waar ze allebei gelijk zijn aan elkaar. Dat betekent dat Hond houdt van de filosofie van geven en nemen. Hij of zij kan erg genereus zijn in relaties, terwijl hun loyaliteit nooit te betwijfelen valt. Maar momenten van emotionele instabiliteit kunnen erg gevaarlijk zijn voor een koppel met Hond. Aan de andere kant, spannende momenten met meningsverschillen verstoren hun rust te veel.

Hond houdt ervan om vriendschappen te sluiten met hun partner voordat ze daadwerkelijk een relatie aangaan. Als er toewijding is van de andere kant, dan zal Hond de meest betrouwbare partner zijn die je kunt vinden. Negatief gezien kunnen ze erg jaloers en obsessief zijn in relaties. Maar bovenal, een Hond is een erg lief en minzaam persoon die zoekt naar emotionele veiligheid en zekerheid.

Hond carrière en geld

De persoonlijkheid van Hond is erg betrouwbaar en ze zijn vaak één van de beste werknemers van een organisatie. Ze werken met gevoel en verantwoordelijkheid. Ze hebben echter wel de juiste aansturing nodig om hun prestaties in het dagelijkse werk te leveren. Wanneer ze hun taken begrijpen, de kan je er zeker van zijn dat je de best mogelijke output terugkrijgt. Betrouwbaarheid en zekerheid zijn de hoofdkenmerken van het karakter van een Hond. Ze behandelen anderen op kantoor harmonieus en ze respecteren hun meerderen met een groot gevoel van toewijding. Maar Hond kan wel erg gevoelig zijn voor mensen die beloften niet nakomen, of mensen die bedriegen.

Hond in gezondheid

De Hond is een sluw dier en ze kunnen erg actief zijn gedurende hun hele leven. Zoals een hond kan een persoon geboren in het jaar van Hond een gezond en vitaal leven leiden. Maar ze zullen aandacht moeten blijven geven aan hun spijsvertering en bloedsomloop.

Hond relatiematches

Gaat goed samen met:

Met de Tijger en het Paard hoort de Hond tot de groep van de beschermers. Degenen die zich onzelfzuchtig inzetten voor mens en dier. Weliswaar ongeduldig, maar ook idealistisch. De Hond is rustiger dan de onstuimige Tijger die daardoor wat wordt bijgestuurd zonder bedissels te worden. Ze hebben beiden een scherpe tong, maar blijven nooit lang boos. Het Paard en de Hond kunnen het prima met elkaar vinden. De Hond is bedachtzamer en helpt het Paard om eerst adem te halen voordat hij zich ergens in stort en om de dingen wat vaker af te maken. Ze waarderen elkaars onafhankelijkheid en lopen alkaar ook niet voor de voeten.

Gaat minder goed samen met:

De Draak is de tegenpool van de Hond. Ze hebben al snel communicatieproblemen. De Hond is nuchter en kritisch en dat vindt de Draak maar moeilijk te pruimen als hij weer één van zijn briljante ideeën heeft.

Positieve eigenschappen:

Een Hond-persoon kan zeer toegewijd, betrouwbaar, bijstaand, evenwichtig, attent, zinvol, warm, zoet, vriendelijk, bescheiden, eenvoudig, aanhankelijk, toegewijd, stoïcijns, filosofisch, verantwoordelijk, intelligent, slim en enthousiast zijn.

Negatieve eigenschappen:

Aan de andere kant kan hij of zij ook heel vervelend, gewelddadig, agressief, kleingeestig, ruziemakend, inflexibel, vuilbekkend, slecht gehumeurd, oordelend, haastig, twistziek, verradelijk, wispelturig, nerveus, angstig en onmogelijk zijn.