Chinese horoscoop Slang

Slang

De persoonlijkheid van Slang

De Slang, of serpent, is één van de meest bekende en herkenbare dieren uit de 12-jarige cyclus van de Chinese dierenriem.

Algemene persoonlijkheid van Slang

Niemand kan tippen aan de wijsheid en intelligentie van de Slang! Slang-personen zijn de slimste en meest raadselachtige personen. De meeste filosofen, theologen en wetenschappers behoren tot dit teken. Een typische Slang zou vandaag de dag een uitstekende directeur of bedrijfsmanager zijn. Alle Slang-personen zijn uitstekende denkers en ze maken hun reputatie waar op gebied van intelligentie en verstand. Ze houden van goed eten en drinken, goede kleding, goede muziek en goede boeken. Alle goede dingen in het leven komen natuurlijk voor ze, en ze genieten er met volle teugen van! Met hun geavanceerdheid weten ze de gewone dingen in het leven te ontwijken.

Alle mensen geboren onder het teken Slang zijn goed in communiceren. Ze weten hun meningen en uitdrukkingen feilloos zonder misverstanden over te brengen. Maar ze kunnen erg wisselvallig zijn door hun wisselvallige concentratie. Het liefste zouden ze elk gesprek praten over interessant dingen in plaats van ordinaire dingen. Deze mensen zijn bijzonder goed in staat om altijd correct en te handelen en denken, met een grote mate van zekerheid. Ze schatten situaties perfect in en staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden en perspectieven. Ze zijn vaak direct heel zeker van hun zaak en luisteren daarna vaak niet meer naar de meningen van anderen. Dit is weliswaar één van hun zwakten.

Maar ze zijn in staat om naar andermans problemen te luisteren, en wanneer de uitdaging groot genoeg is, dan dienen ze vaak ook nog als helpende hand. Ze beschikken over een enorm gevoel van overtuigen wat ze heel betrouwbaar maakt. Mensen geboren onder het teken Slang ontspannen zichzelf graag door boeken te lezen of muziek te luisteren. Een ander negatief aspect van Slang is de ongecontroleerde woede wat kan resulteren in een lelijke confrontatie met anderen.

Slang in de liefde en romantiek

Slangen zijn prachtige mensen en beschikken over een behoorlijke seksuele aantrekkingskracht. Ze zijn glad en verleidelijk en als ze willen dan betoveren ze je waardoor je niet meer kunt stoppen over ze te denken. Maar Slangen-personen zijn vrij bevooroordeeld als het komt tot hetkiezen van een partner. Ze kiezen niet enkel op basis van fysieke kenmerken. Slang heeft een partner nodig die zijn eigenaardige gevoel voor humor begrijpt en zijn manier van omgaan met situaties. Hoewel ze heel aantrekkelijk en verleidelijk zijn, neemt Slang toch altijd het initiatief.

Slang carrière en geld

Alle Slang-personen zijn gericht op hun carrière, en ze doen het heel goed in het beroep dat ze kiezen. Ze hebben nooit het gevoel dat ze te weinig geld hebben omdat ze in staat zijn geld te genereren. Ze kunnen succesvol zijn in alle beroepen waarbij intuïtie en planning vereist zijn. Mensen geboren in het jaar van de Slang zijn tevens heel onafhankelijk in hun doen en laten. Ze werken graag in hun eentje. Op het werk zijn ze heel georganiseerd en logisch. De manier waarop ze steeds succesvol zijn is door constant nieuwe vaardigheden en technieken te leren. Ze zijn eerlijk op de werkvloer en werken hard. Financieel gezien zullen weinig slangen in de problemen komen.

Slang in gezondheid

Een typisch Slang-persoon is heel gezond en fit tot de eerste helft van hun leven. In de tweede helft van hun leven lopen ze tegen kleine gezondheidsproblemen aan. Slang is een sluw wezen en ze zijn in staat om weerstand op te bouwen tegen veel verschillende ziekten. Mensen geboren onder het teken Slang leven lang, tenzij ze er voor kiezen om hun gezondheid bewust te verwaarlozen.

Slang relatiematches

Gaat goed samen met:

Met de serieuze degelijke Os kan de Slang het goed vinden, net als met de Haan. Ze behoren alle drie tot de praktische denkers en zijn uiterst precies. Met de Os deelt de Slang zijn behoefte aan privacy en ze respecteren elkaars talenten. Ze gaan niet over één nacht ijs en zullen altijd goed voorbereid aan iets beginnen. Hoewel de Slang de grootste planner is, zal de efficiënte Haan het graag willen helpen uitvoeren. Ze zijn weliswaar heel verschillend, maar vinden elkaar ook in hun harde manier van werken en hun doelgerichtheid.

Gaat minder goed samen met:

Het Varken is de tegenpool van de Slang. Is de Slang voorzichtig aftastend en bekijkt hij alle kanten voordat hij tot handelen overgaat, het impulsieve, naïeve Varken stort zich overal met veel plezier in. Het Varken geeft ook veel te snel en te makkelijk geld uit naar de zin van de Slang. Terwijl de Slang intensiteit en diepgang wil, zoekt het Varken het eerder in een veelvoud van zaken.

Positieve eigenschappen:

Mensen geboren onder dit teken kunnen heel orde brengen, ze zijn vriendelijk, makkelijk mee om te gaan, onderhandelbaar, welgemanierd, behulpzaam, geacht, sympathiek, stoïcijns, filosofisch, intuïtief, attent, planmatig, diplomatiek, amusant, grappig en gepassioneerd zijn.

Negatieve eigenschappen:

Ze kunnen ook onbehouwen zijn, heethoofdig, heerszuchtig, schematische, oordelend, samenzwerend, vastklampend, pessimistisch, wispelturig, nerveus, hoogmoedig en ze zijn een slechte verliezer.