Chinese horoscoop Varken

Varken

De persoonlijkheid van Varken

Het Varken is de laatste van de 12 diertekens in de Chinese dierenriem. In de Chinese traditie is het Varken gerelateerd aan vruchtbaarheid en potentie. Het Varken staat bekend om het feit dat hij altijd erg blij, welvarend en eerlijk is.

Algemene persoonlijkheid van Varken

Het Varken-persoon is heel eerlijk en betrouwbaar, maar ze zijn ook nog eens erg geduldig. De meest Varken-personen zijn extreem geduldig en tolerant wat betreft het luisteren naar andermans problemen. Een typisch Varken is verlegen en bescheiden, en ze aarzelen als het komt tot het uitdrukken van hun meningen in het openbaar. Ze geven de voorkeur aan werken achter de schermen, zonder al te veel mensen om zich heen. Door hun verlegenheid kijken ze vaak eerst de kat uit de boom als het komt tot het prijsgeven van hun meningen. Wanneer ze langzaamaan vertrouwen winnen, stellen ze zich open. Ze geven het beste van zichzelf aan goede vrienden en geliefden.

Het Varken zal een aantal erg goede vrienden maken in het latere deel van hun leven. Een paar daarvan zullen bij hem zijn tot het einde van zijn leven. Een Varken zal je op geen enkele manier teleurstellen, je kunt ze volkomen vertrouwen, zonder enkele angst. Varken is vriendelijk en ze zijn absoluut niet wraakgierig. Wanneer iemand ze ongewild pijn doet, dan kan je van ze verwachten dat ze er geen enkel punt van maken. Ze zullen zelfs nog voorzichtiger zijn om eenzelfde situatie te voorkomen. Veel van de mensen die geboren zijn in het jaar van Varken zijn ontzettend conservatief. Ze hebben een enorm respect voor de natuur, zowel voor planten als dieren.

Varken is een erg geduldig type. Ze kunnen met uiterst geduld naar je luisteren, uren achter elkaar. Wanneer ze je probleem eenmaal begrijpen, dan zullen ze je voorzien van praktische tips en adviezen. Ze zijn absoluut niet zwak, en zullen mensen die onnodig en opzettelijk irritant gedrag vertonen aanvechten. Ze weten hoe ze hun eer en hun naam moeten verdedigen.
Een typisch Varken-persoon is een gevoelige dromer, ze willen grootse doelen bereiken in hun leven. Maar hun zoektocht naar eer en roem zal alleen in hun dromen bestaan wanneer ze er niet hard voor werken. Het meest positieve aan Varken is hun geloof dat iedereen goedwillig is. Ze zullen zelfs hun eigen geluk opofferen om anderen gelukkig te houden!

Varken in de liefde en romantiek

Liefde en romantiek is niet Varken's sterkste punt. Ze zullen het echter wel heel goed doen wanneer ze beginnen met experimenteren, en wanneer ze de basisaspecten van romantiek ontdekken.
Over het algemeen zijn Varkens erg gevoelig en emotioneel. Ze zijn lief, maar erg naïef en zorgzaam. Ze zullen blijven zoeken naar de juiste persoon totdat ze iemand gevonden hebben die betrouwbaar en loyaal is. Ze zijn goed op vlak van passie en emotie. Ze houden van de vrijheid van meningsuiting, en die vrijheid geven ze hun partner ook.

Varken carrière en geld

Een typisch Varken is een bijzonder karakter. Hun positieve karakter helpt ze om te gaan met de dagelijkse gebeurtenissen op de werkvloer. Varkens zijn erg loyaal naar hun werkgevers, en ze zijn ontzettend trouw naar hun werk. Ze werken het beste in hun eigen toegewezen kantoor. Ze zullen het niet zo hebben op het moeten vechten en strijden voor promotie. Dit kan wel eens negatief voor ze uitpakken, want er hangt altijd wel een competitiesfeer in een kantooromgeving. Een persoon geboren onder het teken Varken is een goede planner van kantoorwerk. Dit positieve aspect helpt ze te werken met maximale productiviteit.

Varken in gezondheid

Een Varken-persoon is een sluw en taai karakter die alle kleine gezondheidsproblemen met gemak overwint. Ze hebben echter wel vaak kleine gezondheidsproblemen. Een tandje terugschakelen en genoeg rusten is de enige oplossing voor deze kleine gezondheidsproblemen.

Varken relatiematches

Gaat goed samen met:

Het Konijn en het Schaap behoren samen met het Varken tot de bemiddelaars en vredestichters. Goede luisteraars die daardoor ook veel voor elkaar en anderen betekenen. Ze houden alle drie van schoonheid en harmonie en kunnen daarin ook veel bereiken. Het wijze, creatieve Konijn zal een steun zijn voor het aardse Varken. Ze vullen elkaar aan en zitten op dezelfde golflengte. Samen kunnen ze veel plezier hebben. Met het Schaap is er een uitstekende communicatie en ze genieten van dezelfde dingen. Ze steunen elkaar en vullen elkaar aan, maar zijn wel in staat om torenhoge schulden op te bouwen.

Gaat minder goed samen met:

Alleen met de Slang gaat het erg lastig, ze zijn elkaars tegenpolen. Verder kan het Varken eigenlijk met de meeste types goed overweg omdat het zich uiterlijk zo aanpast. Al worden de Tijger en het Paard soms kriegel van hem. De Os heeft moeite om de makkelijke houding van het Varken te accepteren, die is zelf veel degelijker, vooral met geld. Met de Haan gaat het zeker niet vanzelf, maar het Varken weet hem te complimenteren en daar is hij te gevoelig voor.

Positieve eigenschappen:

Een typisch Varken-persoon is buitengewoon verstandig, slim, sluw, intelligent, goedbedoelend,gevoelig, naïef, zorgzaam, vriendelijk, wetenschappelijk, bekwaam, deskundig, getalenteerd, aangenaam, geestig, gastvrij en deugdzaam.

Negatieve eigenschappen:

Maar ze kunnen ook driftig, agressief, pessimistisch, autoritair, veeleisend, competitief, bazig, gierig, en soms erg defensief zijn.