Jaarhoroscoop Boogschutter 2019

Boogschutter

In veel opzichten is 2019 voor jou het beste jaar van dit decennium, en dat komt doordat Jupiter zo goed als het hele jaar in jouw teken verkeert, waar hij sterk is en ervoor zorgt dat je leven verbetert. Je hebt het zonder zijn sterke invloed moeten doen sinds 2007, hoog tijd dus dat je batterij opgeladen wordt. Dit jaar zorgt dat je weer stevig in je schoenen staat en toekomstperspectief hebt. Jupiter in Boogschutter is zo ongeveer de astrologische definitie van een goede tijd, en het is prima om er volop van te genieten, alsof het het hele jaar feest is; maar dit is ook het begin van een nieuwe cyclus in je leven die de hele jaren twintig beslaat. Met dat in gedachte, zou je de komende maanden ook moeten kijken naar nieuwe langetermijnprojecten, met als doel die de komende vijf of zelfs tien jaar te laten groeien. Je plant eerst de boom, om later de vruchten ervan te plukken.

Maar terwijl Jupiter je de toekomst in stuurt, zijn Saturnus en Pluto druk met het beëindigen van hun eigen cyclus, waardoor nostalgische gevoelens de kop opsteken in plaats van een gretigheid naar de toekomst. Lijkt vreemd, maar er is niets aan de hand; het gebeurt wel vaker dat planetaire cycli elkaar overlappen, hoewel het ´t in= jouw situatie misschien moeilijk maakt om voorbij de komende twee, drie jaar te kijken. Zie jezelf als een werkelijke boogschutter. Richt de boog iets meer omhoog, zodat je pijlen een hogere baan volgen, netjes over je kortstondige beslommeringen heen, en verder in de toekomst landen. Ja, het is misschien eerder een kwestie van vertrouwen op geluk dan van goed mikken, maar hé, dat is de essentie van Boogschutter, en een van de taken van Jupiter nu hij in jouw teken staat is je te herinneren aan wie je werkelijk bent.

Liefde en relaties

Relaties zien er goed uit dit jaar. Jupiter geeft je vertrouwen en optimisme en daar word je automatisch aantrekkelijker van. Mars, de planeet die meestal de partner representeert, is de komende maanden actief in alle sectoren van je horoscoop die invloed hebben op je privéleven. Dat betekent volop kans op nieuwe relaties, op bloeiende liefdes, en op verdieping van bestaande relaties. Bovendien verplaatst Venus zich twee keer dit jaar door Boogschutter, aan het begin en aan het eind; met zo veel romantische kansen verspreid over het jaar, plus het feit dat je Jupiter terug in je teken hebt, zal je de verhoudingen niet snel verstikken met onmogelijke verwachtingen. Wat voor relatie het ook is, je bent in staat haar ademruimte te geven en te laten groeien.

Carrière

In je carrière, en in alle geldzaken, markeert dit jaar het eind en het begin van een tijdperk. Je manier van werken, de dingen die je doet, het leven dat je leeft, alles staat op het punt te veranderen. Maar wees niet bang, Jupiter beschermt je. Net als je redding nodig hebt en een duw in de juiste richting, krijg je die ook.

Financiën

Meer horoscopen van Boogschutter