Jaarhoroscoop Kreeft 2020

Kreeft

Gezondheid

Zorg dat jij een gezond voedingspatroon volgt en regelmatig beweegt. Dan zal je immuunsysteem zeker op niveau blijven. Vooral buiten sporten kan een extra boost geven. Veel zuurstof doet je lichaam goed. Alles om het stressniveau laag te houden en/of op tijd af te bouwen. Als laatste is het echt verstandig om op tijd te gaan slapen.

Carrière

Vind de balans tussen ambitie, verantwoordelijkheden en je tijdsbestek. Dat wordt de uitdaging voor dit jaar. Wat voor jou persoonlijk het beste werkt, is iets dat alleen jij kunt ontdekken. Zorg dat je jouw ambities het eerste kwartaal op de rit krijgt. In die periode durf je net iets meer en heb je ook net iets meer geluk. Daarna pluk jij de vruchten.

Liefde en relaties

Bemoeder je geliefde niet. Vooruitgang zal komen vanuit de ander, geef hem/haar de vrijheid en het gevoel de touwtjes in handen te hebben. Wees duidelijk in wat jij verwacht en wilt. Wees voor jezelf ook duidelijk waarom jij dat wilt, op emotioneel niveau, diep van binnen. Wat maakt dat jij de dingen wilt die je wilt. Reflectie en meditatie kunnen je helpen.

Meer horoscopen van Kreeft