Jaarhoroscoop Leeuw 2019

Leeuw

2019 brengt je naar de top - geweldig en precies wat je wilde. Maar ook een beetje verwarrend, omdat het succes niet komt zoals je had verwacht. Niettemin een fijne plek, de top. En het uitzicht is spectaculair, zoals je weet, dus jou hoor je niet klagen. Uranus, planeet van de verrassingen maar ook die van de karakteristieke winnaar, de persoon die eruit springt, staat op het hoogste punt in jouw grafiek en blijft daar nog wel even. Als je in de verre toekomst terugkijkt en meerdere decennia vergelijkt, zie je meteen dat de jaren met Uranus op deze positie de jaren waren waarin je meer deed en bereikte dan in elk ander tijdvak. Ze vormen een piekperiode, en het maakt niet uit hoe oud je bent, ze zijn jouw gouden tijdperk en dat begint nu. De enige schaduwzijde - wat het eigenlijk niet is - is dat het succes komt op manieren die je je niet kunt voorstellen. Dat komt doordat Uranus altijd maar wil laten zien hoe onverwacht, willekeurig, grappig en bijzonder lonend het leven kan zijn als je maar moedig genoeg bent om ongebaande paden te bewandelen.

Liefde en relaties

Persoonlijke relaties gaan ook goed dit jaar. Jupiter, van wiens energie en enthousiasme je geniet omdat hij zo op je lijkt, vertoeft het grootste deel van het jaar in jouw liefdessector, dus je hebt een goede tijd in het vooruitzicht. Wil je je relatie een stap verder brengen, misschien zelfs bezegelen, dan is dit het jaar. Op zoek naar een specifieke datum? Midden augustus is perfect. En toch moet je, net als in alle romcoms, jezelf de vraag stellen: ben ik met de juiste persoon of kijkt de ware vanaf een afstand troosteloos toe? Ook hier is Uranus weer in de weer om je met onverwachte gebeurtenissen te belonen. Ergens in januari al sta je op het punt om voor je ware gevoelens uit te komen, maar op het laatste moment hou je je in. Als je gezegd had wat je wilde zeggen, had dat de dingen alleen maar erger gemaakt - maar je beseft ook dat je niet eeuwig door kunt gaan zonder eerlijk te zijn. Volgt er een nog gelukkig eind op dit alles? Ja, maar, en daar gaan we weer, niet op de manier die je verwacht.

Carrière

Dan je carrière: een krankzinnig jaar. Nieuwe functies, nieuwe starts, dingen die goed gaan stoppen plots... Misschien probeer je te hard op het pad te blijven waarvan jij denkt dat het het juiste is, in plaats van mee te gaan met de flow - en Uranus - en zo iets nieuws te ontdekken. Richt je niet op contracten voor de lange duur, pin jezelf niet vast; in dit soort tijden moet je vrijelijk kunnen bewegen.

Financiën

Ondanks al deze opschudding zit het met geld wel goed. In maart denk je na over een investering in de toekomst, maar in de zomer zet je te hoog in, en in de herfst keer je terug naar een eerdere overeenkomst. Geen zorgen, je lijdt geen verlies.

Meer horoscopen van Leeuw