Jaarhoroscoop Leeuw 2020

Leeuw

Gezondheid

Jij kunt stevig onder stress staan. Je plant graag veel activiteiten, die eigenlijk niet in een dag te plannen zijn. Dat kan uiteraard leiden tot vermoeidheid en het idee dat je nooit dat kunt doen, dat je eigenlijk wilt doen. Dus, gun jezelf wat tijd. Tijd om te ontspannen en van het leven te genieten. Het zal je gezondheid zeker goed doen.

Carrière

Het is goed als jij dit jaar nagaat of jouw huidige manier van geld verdienen nog steeds bij jou past. Past het niet meer? Kijk dan uit naar nieuwe kansen, ze komen zeker langs dit jaar. Blijf niet stug vasthouden aan je oude manier van werken, als het niet meer past. Je krijgt dit jaar creatieve ideeën om jouw idealen waar te maken.

Liefde en relaties

Heb jij een relatie dan kun jij rekenen op een verdieping op emotioneel niveau van jouw relatie, jullie groeien op alle fronten naar elkaar toe. En ben je single reken dan op romances en emotioneel mooie belevenissen. Je denkt misschien dat je al het een en ander hebt mogen meemaken, maar dit jaar leer je pas echt wat een ware relatie is.

Meer horoscopen van Leeuw