Jaarhoroscoop Maagd 2022

Maagd

Gezondheid

Alhoewel de algehele gezondheid dit jaar goed is, moet de Maagd overmatige stress mijden. Deze kan namelijk leiden tot fysieke en mentale problemen en gezondheid onder druk zetten. Onzekerheid en angst kunnen tevredenheid onderdrukken en zorgen dat je minder verantwoordelijkheden nastreeft. Ook kan de sfeer op je werk, in je studie of in je privéleven verstoord worden. Alhoewel Venus in het begin van het jaar een druk op ons leven legt, zal dit de Maagd toch niet heel erg raken, waardoor je over het algemeen wel gezond zal zijn. De beweging van Saturnus zal jou tot eind juli een sterk uithoudingsvermogen geven, waardoor je zowel mentaal als fysiek sterk bent. Tot aan deze periode zal deze planeet je versterken en helend werken ten aanzien van andere krachten die jouw gezondheid zullen tarten. Februari is over het algemeen een gezonde maand met weinig problemen. Pas in maart kan de overgang van Mercurius in jouw sector van emoties en stress zorgen dat jij wat gevoeliger kan worden. Je kunt dan een minder sterke weerstand hebben en kan, als je niet voldoende eet of drinkt last van trillende ledematen, hoofdpijn en duizeligheid hebben. Eet en drink dus gezond en ga bij twijfel even bij een arts langs. De schaduwplaneet Ketu kan in april voor lichamelijke ongemakken zorgen. Met name het aangezicht, de oren, neus en keel kunnen nu kwetsbaar zijn. Pas helemaal op voor verkeerde producten, waar je allergisch voor kunt zijn. Ook heb je nu meer kans op voedselvergiftiging of bepaalde medicatie. Houd dit dus goed in de gaten. Let het hele jaar op voedsel dat voorverpakt is en restauranteten. Ook alcohol of chemische producten kunnen je wel eens allergische reacties opleveren. April en mei geeft de andere schaduwplaneet Rahu grote kansen op verwondingen in het verkeer, maar ook bij het gebruik van gereedschappen of keukengerei. Zoals we al zeiden zal Saturnus hier helend op kunnen werken en al deze negatieve invloeden verbannen of verminderen. Toch zal je steeds op moeten letten op je levenspatroon. Vanaf juli zal Saturnus een andere positie innemen en kunnen jou eetgewoonten veranderen. Ongunstige eetpatronen, zoals consumptie van oud, vet of te rijk voedsel kan jou nu parten gaan spelen. Je hebt nu meer de neiging om junkfood of andere kant en klare producten te gebruiken. Deze hebben een zeer negatieve invloed op je spijsverteringssysteem. Tracht dit dus zoveel mogelijk te voorkomen en houd je levenspatroon onder controle. Aan het einde van het jaar kan Mercurius wat ongemakken veroorzaken, waardoor je gezondheid onder druk komt te staan. Er is ook een grote kans op ziektes die je vroeger hebt gehad en die nu terugkomen. Daarom wordt geadviseerd niet te nonchalant met je gezondheid om te gaan en regelmatig controle bij een arts te vragen.

Carrière

Het jaar 2022 kan nog wel eens wat financiële problemen opleveren. Er wordt aangeraden om al vanaf het begin van het jaar geld op te sparen of wat extra werkzaamheden te doen om wat extra te verdienen. Ga vooral niet teveel geld uitgeven aan dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Mensen die werken kunnen aan het begin van het jaar wat vertraagd worden, waardoor ze zich heel erg in zullen moeten spannen om hun werk af te ronden en te presteren zoals er van ze verwacht wordt. Bijzonder zal wel zijn dat Mars in januari gunstig staat en dat dit een zeer goede energie kan geven om meer bezit en geluk af te dwingen. Daardoor zijn er in januari financiële voordelen en nieuwe bezittingen te bespeuren. Ook februari is erg gunstig om meer geld te verdienen, omdat Venus in jouw sector van Rijkdom en Bezittingen staat en ook de Steenbok zeer gunstig op jou werkt. Daardoor is dit een prima maand voor inkomen en winst. Let tot half april wel op dat er grote uitgaven kunnen zijn, die je niet verwacht en die dan juist beperkingen met zich meebrengen. Deze periode kan je beter geen grote nieuwe projecten starten. Het is ook geen periode om te lenen, hypotheken af te sluiten en heel grote aankopen te doen. Mensen die een eigen bedrijf willen, kunnen dat beter vanaf mei doen. Mensen die een eigen bedrijf hebben, dienen pas vanaf deze maand investeringen te doen. Maar het hele jaar wordt aangeraden om te beleggen en te investeren nadat je advies ingewonnen hebt, bij mensen die er verstand van hebben. Het is een jaar waarin er vele vernieuwingen kunnen zijn wat betreft carrière, studie of andere zakelijkheden. Mensen die willen veranderen, zullen hier zeker mogelijkheden voor krijgen en erin slagen. Dit zal je niet zomaar aan komen waaien, je zult hard moeten werken en je gevoel voor perfectie moeten intomen. Het is ondanks wat storende energieën toch wel een jaar, waarin je beloond wordt voor het harde werken en zelfs inkomsten kunnen stijgen. Er is geregeld goed nieuws te bespeuren en er wordt dan ook aangeraden om je dit jaar extra sterk op je werk of studie te richten. Mensen die niet willen veranderen en tevreden zijn met wat ze willen, zullen hier ook een goede energie bij krijgen. Ook zij zullen met positieve zaken te maken krijgen en aanbiedingen om zichzelf te ontplooien. Vanaf maart is er ook een krachtige energie van de vier grote planeten, die zorgen dat je het hele jaar de juiste besluiten kunt maken. Met name Jupiter en Saturnus kunnen hierbij veel geluk brengen en zorgen dat de investeringen die je doet zeer gunstig uitpakken. Het is dan ook een jaar van vernieuwing en transformatie, waarbij er nieuwe mogelijkheden kunnen zijn om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren.

Liefde en relaties

Wat betreft relaties, zal de langzame Saturnus beweging in de sector van romantiek en relaties zorgen dat je aan de ene kant erg dromerig bent en van alles bedenkt om het leven leuk te maken. Dit wordt nog meer versterkt door de combinatie van Jupiter en Neptunus, die veel avontuurlijke gevoelens en illusies teweeg kunnen brengen. Dit is echter wel eens te mooi om waar te zijn. Je kunt dan ook een sterk onderbuikgevoel hebben, waardoor je nog wel eens erg wantrouwig kunt worden. Dit kan een groot deel van het jaar beheersen, waarbij een huidige partner het moeilijk bij jou kan hebben, omdat deze zich steeds moet bewijzen. Jij kan namelijk geregeld te gevoel hebben dat je partner iets voor jou verbergt. Je doet er goed aan om hier wel over te communiceren, maar niet onnodig te gaan beschuldigen op grond van je emoties. Singles dienen op te letten dat ze teveel op perfectie letten. Ook in dit geval moet je oppassen, omdat je dan de lat veel te hoog legt en makkelijk verliefd kan worden, maar ook net zo makkelijk een persoon weer af kan wijzen. Het wordt dus een jaar van meerdere contacten en ook veel afwijzingen. Blijf bedenken dat ook in de romantiek perfectie niet bestaat en ga niet teveel af op al die romantische gedachten en films, die dit wel laten denken. Maagden kunnen dit jaar ook geregeld in het verleden leven en dan denken aan hoe mooi het leven vroeger was. Dit kan teleurstellingen brengen, als je er achter komt dat het nu toch heel anders is geworden. Heb je een partner, dan is het ook niet eerlijk als je zoveel bezig bent met datgene dat zo perfect was. Bedenk dat het verleden niet voor niets het verleden is. Ben je single, dan is het belangrijk om iedereen met wie jij date de ruimte te geven zichzelf te zijn. Ga eerdere relaties of gebeurtenissen niet op deze nieuwe persoon projecteren. Vertrouwen is niet altijd even sterk, maar houd deze wel onder controle. Het hele jaar zal belangrijk zijn om veel aandacht aan je gezin of familie te besteden. Deze zal de basis zijn van jouw functioneren en de liefde die je van deze mensen krijgt. Hoe beter jouw familieleven is, hoe prettiger jij je zal voelen en hoe beter je op andere gebieden kunt functioneren. De waarde van een gezin is ook erg belangrijk, waardoor er aangeraden wordt om een huidige partner veel liefde te geven en te waarderen. Het zal ook belangrijk zijn om je gezin te betrekken bij de dingen die je doet, ook als het om je werk of andere zaken gaat. Ben je single, dan wordt er aangeraden om toch de mogelijkheid te onderzoeken om een nieuwe serieuze relatie aan te gaan. Dit zal een grote verrijking voor je leven zijn.

Meer horoscopen van Maagd