Jaarhoroscoop Ram 2022

Ram

Gezondheid

Over het algemeen wordt het een prima jaar, waarbij je goed voor jezelf zorgt en gericht bent op welzijn en spirituele energieën. Wat betreft gezondheid kan het begin van het jaar lastig zijn. Er zijn kwaaltjes te bespeuren, waarbij infecties, besmettingsgevaar en allergieën opspelen. Overigens zal dit vooral bij mensen zijn, die al minder weerstand hadden. Houd vooral de eerste weken in de gaten, omdat je fysieke gesteldheid dan minder goed is. Mensen die te zwaar zijn of ongezond leven, moeten in de gaten houden dat cholesterol en bloeddruk voor problemen kunnen zorgen. Let op symptomen en ga bij twijfel bij een huisarts langs. In principe moet je de hele maand januari extra voorzichtig zijn dat er ongelukken in het verkeer, thuis of op je werk met gereedschappen of keukengerei kunnen zijn. Tevens wordt aangeraden op te passen met medicatie en vooral als je deze zelf koopt. Beter kan je medicatie via een arts aanvragen als jij denkt dat dit nodig is. Mars zal vanaf eind januari voor meer kracht zorgen, maar er blijven zeker ups en downs. Hierdoor zal je van begin januari tot eind april extra op moeten passen. Vanaf mei zal het allemaal beter gaan en kan de gezondheid relatief gezien verbeteren. Je immuniteit en weerstand zullen krachtig zijn en zorgen dat er geen ernstige kwalen zijn en eventuele eerdere ziektes verdwijnen. Met name hoofdpijn, migraine en druk op de borst kunnen je wel parten spelen als het buiten warm is. Drink voldoende water en gebruik voldoende vitamine en dierlijke eiwitten. De zomermaanden kan je huid kwetsbaar zijn. Zorg dat je geregeld zonnebrandolie gebruikt en voldoende water drinkt. September en oktober kunnen moeilijk zijn, vooral als het veel regent. Botten en gewrichten verzwakken dan. Belast jezelf niet teveel, omdat je anders met blessures of ongelukken te maken kunt krijgen. Overigens kan dit ook in andere regenachtige maanden ontstaan. Mensen met reuma of soortgelijke aandoeningen moeten vooral oppassen. November en december is er krachtige energie, waardoor je fysiek lekker in je vel zit. Het zal een goede periode zijn om te sporten. Sport je niet, dan kan je hier beter wel mee starten. Sport je al, dan mag je deze intensiveren en vooral duursport te implementeren. Zoals we al zeiden, is het over het algemeen een jaar met positieve energie, maar blijft het belangrijk om verantwoordelijk met je lichaam om te gaan met gezonde voeding, voldoende beweging en vermijden van stress.

Carrière

Het jaar 2022 is geschikt om talenten en ervaringen in de praktijk te brengen en succes te behalen. Het zal je niet zomaar aan komen waaien en je moet er hard voor werken. Mensen die te weinig doen, zullen minder bereiken. Daarnaast is het een jaar, waarin karma belangrijk is. Hoe meer jij voor mensen over hebt, hoe gunstiger de energie om meer hulp te krijgen en kansen te krijgen. Dit geldt niet alleen voor zakelijke contacten, maar ook mensen in je privéleven, die veel betekenen. Het zal extra belangrijk zijn er geregeld op uit te trekken en leuke activiteiten te plannen. Je kunt dan mentaal en fysiek opladen en nieuwe kansen en ideeën krijgen. Daarnaast zal jouw positiviteit zorgen dat er veranderingen komen, die nog meer succes geven. Een ander aspect dat meetelt om succes te bereiken, zal romantiek zijn. Hoe beter deze voor jou is, hoe prettiger jij je voelt en hoe resultaten jij behaalt. Je vertrouwen is dan namelijk erg sterk en daardoor kan je de juiste houding hebben om te presteren. Financieel is het een jaar meer te sparen, te investeren en te beleggen. Bedenk dat je geduld houdt, omdat werkelijke resultaten natuurlijk pas later komen. Alles wat je op dit gebied dus opstart, zal later veel opleveren. Er zijn mogelijkheden om meer inkomen te krijgen of winsten te boeken, maar wees voorzichtig met de uitgaven die je doet. Het zal een gunstige periode zijn, waarbij de meeste Rammen beloond worden met financiële stabiliteit. Mensen die een eigen bedrijf opstarten, kunnen dit met een gerust hart doen. Mensen die al een bedrijf hebben, kunnen veel bereiken. Wie je ook bent, wat je niveau ook is, je dwingt kansen af. Promotie, behalen van een studie en andere positieve veranderingen zijn aanwezig. Jonge mensen kunnen veel kansen maken meer te verdienen. Mensen die studeren, kunnen vertrouwen hebben en zelfstandig met hun studie bezig zijn. Toch wordt aangeraden ondersteuning te vragen en te bedenken dat studiegenoten belangrijk voor je zijn. Je wilt veel alleen doen en zal niet snel hulp aanvaarden, maar beter kan je dat wel doen. Mensen die met een opleiding starten of er al mee bezig zijn, kunnen half maart tot half juli goede mogelijkheden krijgen. Vanaf september moet je opletten voor verwarrende mogelijkheden, waarbij je niet te egocentrisch moet handelen. Je kunt anders met verlies te maken krijgen of problemen hebben met leidinggevenden. Het jaar 2022 is dus een periode van tevredenheid met vele mogelijkheden en kansen die je afdwingt. Blijf onthouden dat jij hoe prettiger je in je vel zit, hoe meer resultaten je kunt behalen. Verantwoordelijkheid en voorzichtigheid zijn belangrijke aspecten om ervoor te zorgen.

Liefde en relaties

Singles maken een prima jaar mee, maar dat betekent niet per definitie dat je een nieuwe partner krijgt. Als je merkt dat je het prima vindt alleen te zijn, dan is dit jaar er geschikt voor. Laat je niet te makkelijk beïnvloeden en luister naar je eigen gevoel. Waar het uiteindelijk om draait is dat jij gelukkig bent of je nu wel of geen relatie hebt of wilt. Gebonden mensen krijgen een jaar vol respect en veel vertrouwen in hun partner. Jijzelf zal ook respect en waardering terugkrijgen. Mocht je single zijn en wil je een nieuwe persoon in je leven, dan wordt aangeraden iemand te zoeken, die jou ondersteunt in datgene wat jij graag wilt. Je kunt dit merken als de ander jou accepteert zoals je bent. Deze persoon zal een aanvulling in je leven zijn en jou niet willen veranderen. Het jaar 2022 is een jaar van vergeving. Is er een ex-partner in je leven, dan wordt aangeraden te bekijken wat er te redden valt. Hoogstwaarschijnlijk zal de ander meer zijn/haar best doen om er alsnog iets van te maken. Heb je kinderen, dan zal je dit jaar, meer dan vorig jaar, bezig zijn hen te ondersteunen en te bekijken hoe je hen de juiste weg op kunt krijgen. We kunnen aan de hand van de kosmische stand zien dat een huidige relatie over het algemeen stabiel blijft, met begrip en sympathie voor elkaar. Mensen die nog geen stabiele relatie hebben, kunnen hard werken en dit alsnog bewerkstelligen. Singles kunnen vooral van juli t/m september de meeste kans op een nieuwe relatie krijgen. Dit is een sentimentele en sensuele tijd, waardoor je mensen aantrekt. Jongeren moeten opletten dat ouders of andere familie weerstand bieden naar de keus die ze maken. Er wordt aangeraden zo mogelijk besluiten te nemen op grond van emoties. Gebonden mensen kunnen in maart en juni de meeste kans maken op trouwen of andere gelukkige besluiten. Qua familie kan de Ram het belangrijk vinden veel tijd aan ze te geven. Het is een jaar, waarin je geregeld tijd aan familie kunt besteden en liefde en geluk ontstaan. Alleen liefde geeft de sleutel om jezelf en anderen gelukkig te maken.

Meer horoscopen van Ram