Jaarhoroscoop Ram 2020

Ram

Gezondheid

Over jouw gezondheid heb je dit jaar geen klagen. Je zorgt ook echt beter voor jezelf. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak ben je goed bezig en je zult zelfs het spirituele in jezelf omarmen. Maar je begint met het luisteren naar je lichaam en de signalen die je lichaam uitzendt, neem jij serieus. Wees lief voor je lijf!

Carrière

De eerste helft van het jaar zal je carrière iets minder jouw aandacht hebben dan normaal. Alles loopt zoals het loopt en je hebt andere dingen aan je hoofd. Je bent wel aan het netwerken en dat kan tegen het einde van de zomer toch tot nieuwe mogelijkheden leiden. Je gaat in de tweede helft van het jaar meer jouw ware talenten benutten.

Liefde en relaties

Jij krijgt een super jaar, waarin jij speelt en plezier hebt. Je hebt romantische vriendschappen, maar niet te vast. Misschien verandert dat later in het jaar. Door je luchtige houding krijg je duidelijkheid in moeilijk lopende relaties. Heb jij een vaste relatie dan zal er zeker het een en ander veranderen, maar ook jij krijgt meer duidelijkheid voor jezelf.

Meer horoscopen van Ram