Jaarhoroscoop Schorpioen 2020

Schorpioen

Gezondheid

Jouw gezondheid blijft zoals het is, geen bijzonderheden. Je gaat je kijk op je leefstijl echter wel bijstellen. Lichaam en geest worden beide even belangrijk voor je. Een gezonde geest in een gezond lichaam en vice versa. Je hebt meer energie dit jaar. Het enige dat iets meer aandacht kan gebruiken is je rug. Zorg voor voldoende beweging.

Carrière

Jij doet alles met passie, dus ook je werk. Je krijgt te maken met machtige mensen die genoeg invloed hebben om jou dat extra duwtje in de juiste richting te geven om waar te maken waar jij van droomt. Het is verfrissend om te zien dat jij een keer een ander nodig hebt om echt vooruit te komen. Ga er zorgvuldig mee om.

Liefde en relaties

Het kan een roerig jaar voor jou worden. Er komen ongewone romances op je pad, die passievol en intens zijn. Voor de singles is dat genieten. Heb je een relatie dan zul je moeten kiezen. Beide keuzes zullen je gelukkig maken. Vertrouw gerust op je hart want je intuïtie zit er niet naast. Na de zomer komt er ruimte voor definitieve verbindingen.

Meer horoscopen van Schorpioen