Jaarhoroscoop Stier 2022

Stier

Gezondheid

Saturnus en Jupiter hebben veel invloed en deze geven wat spanning, fysiek en mentaal. Ook Venus kan het 1ste deel van het jaar ongemak brengen en fysiek moe maken. Vrouwen kunnen deze periode last krijgen van hormonale problemen. In januari en februari is er een conjunctie tussen Mars, Venus en Zon en dit geeft problemen met de ogen. Let op met infecties of als jij ogen overbelast met computergebruik of het veel staren op een tablet of telefoon. Gebruik buiten een zonnebril als er teveel zonlicht is en spoel vermoeide ogen met schoon water. Let t/m maart extra op in het verkeer en bij gebruik van gereedschap of keukengerei. Mensen die nu een operatie of andere behandeling moeten ondergaan krijgen positieve energie, zodat deze goed verloopt. Venus neemt eind maart een veranderende positie in, waardoor er verlichting is wat betreft diverse kwalen. Ook schaduwplaneet Rahu staat vanaf april gunstig en kan er minder mentale en fysieke stress zijn. Jupiter zorgt vanaf mei voor spijsverterings- en maagproblemen. Gebruik zo min mogelijk dierlijke eiwitten, koolhydraten en suiker en bezoek een deskundige hoe je problemen, die voortkomen uit Jupiter, kunt minderen met juist voedsel en eventuele medicatie. Vanaf september zal Venus zorgen voor gezondheidsproblemen uit het verleden. September en oktober zijn moeilijk voor mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben. Ook diabetici moeten opletten. Er wordt aangeraden om geregeld te sporten en soms een arts of therapeut te raadplegen. November en december is er in ieder geval vanuit de kosmos krachtige energie, waardoor je weerstand hebt tegen ziektes en om sneller te herstellen. Mensen die avontuurlijk van aard zijn, doen er goed aan voorzichtig te blijven. Vooral impulsiviteit, woedeaanvallen en jaloersheid zorgen dat je problemen met je mentale en fysieke gesteldheid kunt krijgen. Maak je in 2022 een reis, dan wordt aangeraden naar plekken te gaan waar jij je fysiek in kunt spannen. Zonvakanties worden afgeraden en vooral als je dit in combinatie doet met alcohol, drugs en andere genotsproducten. Let sowieso op dat je deze producten niet veel gebruikt en vooral niet als je zwaar fysiek werk doet of juist repeterend werk met minder beweging.

Carrière

Het jaar begint dynamisch met vele ambities om te ontwikkelen. Je bent gemotiveerd en enthousiast en streeft vol overgave doelen na. Je kunt kansen afdwingen en zal je niet bij één baan houden. Je vindt het fijn je op veel dingen te storten en neemt geen genoegen met een bureaubaan. Ben je werkeloos dan zal het begin van het jaar geschikt zijn voor iets nieuws. Je komt krachtig over en kunt mensen aantrekken door empathie en charme. Je zult merken dat je inspanningen zorgen dat je beloond kunt worden. Het voorjaar ziet er goed uit, omdat je kracht ervaart, zowel mentaal als fysiek. Je verwachtingen zullen vaak ingewilligd worden en je ligt goed in de markt. Je sociale netwerk zal toenemen en je kunt iemand tegen komen, die jou kan ondersteunen om te ontwikkelen. Je zult alert moeten blijven op kansen die er komen en vooral als ze onverwachts komen. Het zal een tijd zijn, waarbij je zeker niet koud en ongeïnteresseerd overkomt, maar waarbij je je kans zult grijpen. De zomer zal kalm verlopen, waarbij er geen bijzondere dingen gebeuren, mits jij verantwoorde keuzes blijft maken en voorzichtig blijft. Het najaar kan kansen bieden om je dromen na te streven. Je carrière kan drastisch veranderen, maar je zult de juiste keuzes moeten maken. Iets wat op zich moeilijk is, omdat je aan jezelf kunt twijfelen. Het eind van het jaar dien je het aan te durven buiten je comfortzone te treden. Je hoeft niet altijd voorzichtig te zijn en mag er best wel vol voor gaan, zonder dat je weet waar dit toe zal leiden. Tracht keuzes die je maakt goed te overdenken en vertrouw op intuïtie. Je zult dan vanzelf de juiste keuzes maken. Financieel zal het eerste deel van het jaar stabiel zijn, waarbij er geen negatieve verrassingen zijn. Je denkt goed na wat je met je geld doet en zult waarschijnlijk geen geldzorgen hebben. Pas rond de zomer zal er het een en ander gebeuren. Je kunt dan positieve zaken meemaken en meer geld verdienen. Je zult hierbij echter op moeten letten dat je het geld niet over de balk gooit. Doe je dit wel dan is er een kans op schulden in het laatste deel van het jaar. Tracht daar op te letten en doe vooral geen onbezonnen dingen met je geld.

Liefde en relaties

De Stier is eerlijk en vreedzaam. Je bent onafhankelijk en houdt heel van je vrijheid. De thuissituatie is dan ook belangrijk. Is er geen saamhorigheid en vrede, dan zal de Stier minder lekker in zijn vel zitten. Je moet er in 2022 dan ook zeker voor zorgen dat er stabiliteit en veiligheid is tussen jou, je partner en gezin of familie. Er zal dan zeker veel ruimte zijn voor intieme en liefdevolle momenten. Je zult ook een zeer charmant persoon zijn en mensen vinden het fijn met je om te gaan. Of dit nu om de liefde gaat, familie of vriendschap, je bent voor iedereen sympathiek en sensitief. Je hebt begrip voor anderen en bent ook niet gierig, waardoor je altijd iets voor anderen over hebt. Zijn er mensen die jouw hulp nodig hebben, dan zal je geen moment twijfelen en, zelfs als je er geen tijd voor hebt, behulpzaam zijn. Je zal in dit geval in staat zijn, door middel van warmte, sympathie en liefde mensen ontspannen te krijgen. De vooruitzichten voor dit jaar zijn dat er goede kansen zijn om een goede liefdesrelatie te hebben of te krijgen. Eigenlijk beter dan dat het lange tijd is geweest. Het zal dus een goed jaar zijn om er lekker op uit te trekken met een partner of, als je single bent, naar plekken waar je mensen kunt ontmoeten. Je zult merken dat je sociale karakter deuren opent en dat er veel mensen zijn die je uit zullen nodigen om leuke dingen te doen. Let op dat er wel storende energieën zijn als het om een relatie gaat. Over het algemeen zal je echter een liefdevol jaar kunnen hebben, waarbij een relatie verbetert en er zelfs kans is om te trouwen. Er kunnen wat negatieve kosmische invloeden zijn, waardoor je niet altijd even goed met familie omgaat. Dit komt vooral omdat jijzelf minder goede gedragingen hebt. Tracht hier controle over te krijgen. Tevens wordt er voor gebonden mensen gewaarschuwd dat je een bepaalde uitstraling hebt, waardoor je mensen van het andere geslacht aan kunt trekken. Dit kan negatieve invloed hebben, waaruit jij en je partner problemen krijgen. Ga dus niet op de verkeerde manier met mensen van het andere geslacht om en respecteer de trouwheid die je partner van je vraagt. Ben je single, dan zal dit gegeven juist positief zijn en heb je een grote kans iemand tegen te komen en er een nieuwe relatie mee te starten. Je zult het hele jaar, door mensen van het andere geslacht, omringd worden. Je temperament zorgt dat je een sterke aantrekking uitoefent. Zorg dat je een relatie start met iemand die gelijk al bij je past. Merk je dat deze totaal van jou verschilt doe er dan geen moeite voor. Dat zal zonde van je tijd zijn.

Meer horoscopen van Stier