Jaarhoroscoop Stier 2019

Stier

Verandering, daar houdt Stier niet van, maar leuk of niet, dit jaar zal je eraan moeten geloven. Het beste is haar te verwelkomen en te zien wat ze te bieden heeft. Toen Uranus, de grote planeet van ommekeer, afgelopen zomer met zijn teentje even jouw teken betrad, kreeg je een preview van hoe anders je toekomst zou kunnen zijn. Maar hij zette meteen een stap terug, waardoor jij je oude vertrouwde leventje weer oppakte. Dit jaar keert Uranus terug in Stier - om er te blijven. Pas in 2025 verkast hij naar Tweelingen en tegen die tijd is je leven zo wezenlijk veranderd, dat het afgelopen decennium wel honderd jaar geleden lijkt.

Stier is zoals je weet ook territoriaal; je houdt ervan om in een omgeving te zijn waar je je thuis voelt. Ook dat verandert dit jaar. Niet door Uranus deze keer, maar door de eclipsen van Zon en Maan. Die brengen je op plekken waar je nooit eerder bent geweest en in sommige gevallen bieden ze je er een nieuw leven, als je wilt. Nu denk je nog: never nooit niet, maar wacht maar, je verrast jezelf nog wel. Dit is een jaar om de dingen anders te doen.

Liefde en relaties

Ook in relaties gebeuren er spectaculaire dingen. Liefdesplaneten Venus en Mars zijn slechts één keer samen dit jaar, en nu eens precies in jouw liefdessector. Andere tekens zullen hun beurt moeten afwachten; dit is jouw jaar. Jullie merken elkaar voor het eerst op in januari, maar dan hebben jullie het nog te druk met andere dingen. In februari en maart kruisen jullie wegen elkaar meermalen en begint de aantrekking zich op te bouwen. Toch duurt het tot diep in de zomer voordat jullie samenkomen op de manier die jullie graag willen. Opmerkelijk genoeg zijn beide planeten - en dus beide personen - het hele jaar door sterk en zeker van zichzelf; dit is dan ook geen relatie die tot stand is gekomen door externe factoren of waarin de verhoudingen ongelijk zijn. Het gaat hier om twee zelfverzekerde en capabele mensen die besluiten om samen te zijn omdat ze elkaar aantrekkelijk vinden. Allemaal goed.

Carrière

In je carrière lijk je het eind van een tijdperk te naderen. Je hebt al het mogelijke gedaan in je huidige functie, tijd om verder te kijken, hoewel misschien nog niet meteen. Je staat hierin niet alleen; het is het jaar hiervoor. Maar het is ook goed mogelijk dat je iets heel nieuws begint op een andere locatie. Het zou zijn als je iets vindt waarbij je je eigen talenten en capaciteiten kunt laten zien, en geen onderdeel bent van een groot bedrijf - en Uranus in Stier is daarvoor de ideale constellatie.

Financiën

Financieel zou dit een goed jaar moeten zijn. April en juni helpen met cashflow, maar dit is ook een tijd om na te denken over de langere termijn. Let daarom goed op de kans die zich eind november voordoet. Grijp die kans als je er iets in ziet.

Meer horoscopen van Stier