Jaarhoroscoop Tweelingen 2020

Tweelingen

Gezondheid

Jij hebt dit jaar jouw gezondheid voor het grootste deel zelf in de hand. De connectie tussen je humeur en je gezondheid is echt overduidelijk. Als jij je goed voelt is er geen griep die jou velt. Maar ben je een beetje down, dan is jouw immuunsysteem ook down. Dus wees extra lief voor jezelf en zorg dat jij je goed voelt, dan komt de rest vanzelf.

Carrière

Je krijgt goed betaald voor het werk dat je doet. Maar je gaat je wel afvragen of het werk dat jij doet wel de voldoening geeft die je eigenlijk wilt hebben en je ware talenten wel aanspreekt. Het is goed om eerlijk naar jezelf te kijken en te bedenken dat geld maar een deel vergoed. Misschien word je wel (nog) gelukkiger als je dat doet waar je hart ligt.

Liefde en relaties

Het wordt een jaar vol verrassingen op het gebied van de liefde, of je nu wel of geen liefdesrelatie hebt. Acceptatie van het “ongewone” staat bij jou op de agenda. Je zult veel meer met jouw geliefde in de openbaarheid treden. Het knusse binnen zitten is wel even klaar. Het is tijd om weer volop in het sociale leven te stappen.

Meer horoscopen van Tweelingen