Jaarhoroscoop Tweelingen 2019

Tweelingen

Meestal sta je in het leven alsof het een spel is, altijd in beweging, klaar om nieuwe ideeën op te pakken, en ze te laten vallen zodra ze niet opleveren wat je wilt. Een systeem dat altijd goed voor je heeft gewerkt. Maar er zijn ook tijden die een wat serieuzere aanpak vragen, die vereisen dat je denkt voordat je handelt, en belangrijker nog, dat je rekening houdt met alle mogelijkheden. 2019 is zo´n tijd. Denk niet dat alles wat je probeert mislukt, of dat je je de hele tijd met suffe dingen moet bezighouden, zonder tijd voor een beetje fun; je kunt nog altijd je oude zelf zijn, maar neem wat minder risico´s. Als je weet dat het zou kunnen gaan regenen, hoef je het uitje nog niet af te zeggen; neem gewoon een regenjas mee. Voor de zekerheid. Zo´n jaar wordt het. Maak vooral ook gebruik van je creativiteit en vindingrijkheid. Door de baan die Mars de komende maanden aflegt zie je nieuwe manieren om obstakels te omzeilen. Vertrouw meer op jezelf, op je ideeën en op je instinct tot zelfbehoud. En zorg liever dat je een voorsprong hebt, dan dat je op je geluk rekent om uit lastige situaties te komen.

Liefde en relaties

Gelukkig is je liefdesleven een stuk betrouwbaarder. Zit je al in een steady relatie, dan is die klaar voor nog meer verdieping. Ben je ongebonden, dan kun je rekenen op een aantal mooie momenten aan het eind van de zomer die je status zouden kunnen veranderen. Maar ook op een aantal dagen in mei, als een oude romance weer opdoemt. Verreweg de mooiste tijd is november en december, een periode waarin je inziet dat de relatie menens is. Niet dat jullie je aan elkaar vastklampen door de turbulentie die dit jaar kenmerkt, nee, jullie kijken juist voorbij al deze opschudding naar een toekomst die veel verder ligt - en stappen er samen overtuigd op af. Nogal een commitment voor jou - en een blijk van vertrouwen in jezelf.

Carrière

In je werk echter heb je minder vertrouwen. Het komt meermaals voor dit jaar dat je onzeker bent over beslissingen die je hebt genomen. Soms moet je meer benaderingen uitproberen om ook maar enig effect te sorteren. Soms loopt de weg dood en lijkt er niks anders op te zitten dan te stoppen. En hoewel je waarschijnlijk telkens een werkbare middenweg weet te vinden, zijn het geen makkelijke tijden. Komt nog bij dat de toekomst die je in je hoofd uitgestippeld had, niet langer mogelijk is. Je hebt een plek nodig die beter past bij jouw talenten, waarin je kunt groeien, maar ook plezier kunt hebben. Waar je nu zit, is dat niet, maar hé, je erkent het probleem en maakt er werk van.

Financiën

Financieel is dit een jaar van verrassingen. Gebeurtenissen in juli zouden al je plannen in de war kunnen schoppen - maar ook opties mogelijk maken die je je daarvoor niet kon permitteren.

Meer horoscopen van Tweelingen