Jaarhoroscoop Waterman 2020

Waterman

Gezondheid

Jij hoeft dit jaar geen gezondheidsproblemen te verwachten. Jouw hele houding ten op zichten van je leefstijl zorgt daarvoor. Je probeert verschillende therapie- en bewegingsvormen, je verzorgt jezelf gewoon heel goed. Zowel uiterlijk, als innerlijk. En natuurlijk ga jij dit ook uitstralen in de loop van het jaar, je gezondheid is te zien.

Carrière

De emotionele achtbaan waarin jij op financieel vlak hebt gezeten de afgelopen jaren, is voorbij. Dit jaar gaat om stabiliteit in inkomen en/of groei in vermogen. Waar jij voor werkt dit jaar wordt financieel beloond. Of je nu een project start of een vaste baan hebt, je mag tevreden zijn. Je woonomgeving kan hierdoor veranderen.

Liefde en relaties

Je geliefde zal dit jaar extra zijn/haar best doen om jouw te verleiden. Romantiek, fysieke aantrekkingskracht en emotionele verdieping staan op de agenda voor alle liefdesrelaties. Ben je nog single, dan maak je kans op een gepassioneerde maar gecompliceerde relatie aan het begin van het jaar. Geniet, maar geef je hart niet te snel weg.

Meer horoscopen van Waterman