Jaarhoroscoop Weegschaal 2022

Weegschaal

Gezondheid

Het begin van het jaar kan wisselvallig verlopen als gevolg van Mars, die heel januari krachtige invloed op jou zal hebben en zeker niet altijd even goed. Je kunt last van verkoudheid krijgen, maar er kunnen ook momenten zijn dat je te maken krijgt met besmettelijke ziektes. In deze periode is dat natuurlijk erg gevaarlijk, waardoor je op moet letten dat je deze maand niet teveel in grote groepen verblijft. Ook kan je gebitsproblemen krijgen, waardoor je beter gelijk kunt stoppen met al teveel suikerproducten. Het is aan te raden deze maand een bezoekje aan de tandarts te brengen. Gelukkig zal Mars aan het eind van de maand een positieve beweging maken en krijg je een sterke ontspannende energie. Daardoor zal er meer rust komen en ben je minder kwetsbaar voor ziektes. Je keel kan nog wel wat gevoelig zijn en ook kan je last hebben van hoofdpijn. Dit laatste komt door de energie van Ketu, die soms nog wat kansen op infecties en andere symptomen geeft. Er wordt aangeraden de periode van januari t/m maart geregeld te mediteren, te sporten en dierlijke producten te minimaliseren. Je kunt ademhalingsoefeningen gaan doen en alternatieve methoden gebruiken om gezond te blijven. Vanaf april zal er veel evenwichtige energie zijn en zal Ketu inmiddels rustgevend werken. Dit zorgt ervoor dat eerdere ongemakken nu wel zullen verdwijnen en je minder kans hebt op allerlei ziektes. Ook hoofdpijn lijkt nu een stuk minder te worden, juist omdat de stress een stuk minder is. Waar je voor die tijd ook wel eens last kon hebben van problemen met de uitscheidingsorganen kunnen deze opgelost worden en kan je meestal lekker in je vel zitten. Rahu kan wel eens wat vermoeidheid brengen, maar dat is over het algemeen aan te pakken door meer te slapen en vaker te sporten. Mei en juni dien je op te letten dat jij je levensstijl en voedingspatroon verantwoord houdt, omdat er een planetaire stand is, die weerstand verzwakt, waardoor er meer kans op ziektes is. Met name mensen met chronische klachten kunnen hiermee te maken krijgen, maar anderen moeten ook voorzichtig zijn. Juli t/m september zijn gunstige maanden met planeten die op positieve wijze je gezondheid beïnvloeden. Venus kan in oktober veel invloed hebben op allergieën en problemen met de huid. Houd dit in de gaten en zorg voor evenwichtige voeding. Problemen met de longen, huid en neusstreek zijn anders aanwezig en kunnen je veel ongemak brengen. Over het algemeen zullen de meeste Weegschalen echter prima maanden meemaken en kan je t/m december prima functioneren.

Carrière

Je bent in 2022 krachtig en weet veel te bereiken. Dit komt, omdat Saturnus bijna het hele jaar een sterke kracht biedt. Hoe krachtig je ook bent, laat je niet verleiden om teveel te communiceren. Je kunt je bij alledaagse praatjes wel manifesteren, maar minder als jij je diepste gevoelens of zakelijke aspecten moet aangeven. In maart en april kan je economische voordelen behalen en zijn er geregeld mogelijkheden voor nieuwe zakelijke contacten. In je carrière is het een uitstekend jaar om te ontplooien, maar daar zal je vanaf begin van het jaar hard aan moeten werken. Dat kan wel eens erg moeilijk zijn, maar daar vind jij wel een weg in. Je zal jezelf het hele jaar moeten bewijzen, maar uiteindelijk resultaten behalen en zowel zakelijk als sociaal slagen bij dingen waar je mee bezig bent. Pluto kan dit jaar geregeld storend werken en op die momenten kan je emotioneel blokkeren. Gedisciplineerde Saturnus is echter aanwezig om gedachten te versterken, waardoor je geregeld in staat bent gevoelens te verwoorden. Uranus zal t/m februari stimuleren om nieuwe dingen uit te proberen en te veranderen. Je werkt het liefst alleen. Mars zal vanaf de eerste maand succes in carrière geven. Vooral als je een bedrijf hebt, zal je hier gelijk al veel voordelen door krijgen. Wil je een nieuw bedrijf opstarten of van baan veranderen, dan is de periode februari tot mei gunstig. Januari is voor financiën nog even minder gunstig. Je kunt dan het beste geld wegleggen en moet oppassen voor mensen, die jou geld afhandig willen maken. Ga echter niet teveel angst opbouwen, door dingen te bedenken, die niet waar zijn.

April, mei en augustus zijn prima voor winst of inkomensverhoging. Uitgaven zijn normaal gesproken onder controle, omdat je iemand bent die nadenkt bij grote uitgaven. Let in juni en juli op onverwachte uitgaven, omdat die jou flink raken. Gelukkig zal dit halverwege juli anders zijn en is er meer mogelijk als het om inkomsten gaat. Je weet dingen op het juiste moment te doen en kan bezittingen en verdiensten vergroten. Mercurius zal vanaf juli gunstig op carrière werken, waardoor oude doelen meer kans krijgen. Ook is deze energie geschikt om fouten of problemen uit het verleden op te lossen. Mars zal in juli en augustus krachtige energie bieden, waardoor je veel ambities hebt en veel kunt bereiken. Jupiter bevindt zich een groot deel van het jaar op gebieden die met financiën te maken hebben, waardoor je kansen krijgt te beleggen en financiële situatie te verbeteren. Je weet wat je moet doen, maar het blijft oppassen hoe je met kracht van Jupiter omgaat. Eind augustus kunnen de Zon, Mercurius, Venus en Mars energie bieden om nieuwe dingen te starten. Ook zijn er nieuwe contacten en is er hulp van vertrouwde mensen. Deze tijd kunnen krachten gebundeld worden en kun je veel bereiken. September, oktober en november brengen veranderingen als Venus prominent aanwezig is. Deze planeet kan nu zoveel emoties brengen dat je kwetsbaar bent, vooral omdat Jupiter in je sector van carrière beweegt. Aan de ene kant kunnen er conflicten zijn, maar waarschijnlijk zal je half november en december door het ergste heen zijn en zal er verbetering te bespeuren zijn. Het is tevens een goede periode om buitenlandse contacten op te doen en hier veel kansen door te krijgen, waarbij veel successen mogelijk zijn.

Liefde en relaties

Tot half april zal er niet teveel veranderen als het om liefde en sociale contacten gaat. Dat betekent dat goede contacten positief blijven, maar negatieve contacten nog wel eens voor problemen blijven zorgen. Vanaf half april zal Ketu van positie veranderen en zullen er gunstige momenten ontstaan. Je kunt de juiste beslissingen nemen en kan inzake familie en vrienden mooie activiteiten tegemoet zien. Het wordt een jaar, waarin familie en gezin belangrijk zijn. Hoe beter het contact is, hoe meer geluk je ervaart. Je bent misschien iemand die graag alleen is, maar als je vertrouwde mensen om je heen hebt, zal je er toch ook van genieten om samen te zijn. Je bent dan sociaal en liefdevol. Het jaar 2022 is een jaar om geïnspireerd te worden door mensen in je naaste omgeving. Vooral je partner, vrienden en familie kunnen je veel goeds brengen en ambities in je losmaken. Het wordt echter ook een jaar om bepaalde banden te verbreken. Dit zijn dan vooral mensen waar je weinig contact mee had of waarvan je merkt dat ze niet bij je passen. Daarbij zal het dan een jaar worden, waar je nieuwe contacten op kunt doen. Bereid je voor dat er vanaf april veel veranderingen zullen zijn, die over het algemeen veel goeds brengen. Heb je een gezin, dan zal je dit jaar veel tijd aan hen besteden en kun jij je focussen op normen en waarden die jij belangrijk vindt. Let op dat je dit niet overdrijft en mensen te pragmatisch gaat bejegenen. Dat geeft alleen maar scheve gezichten en problemen. Het is een jaar om je te richten op eigen beslommeringen en te werken aan je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter jij in staat bent op een gezonde wijze met anderen om te gaan. Saturnus zal dit jaar prominent aanwezig zijn er ervoor zorgen dat je gericht bent op vriendschappen en niet op veel contacten, maar meer op goede contacten. Je kunt beter weinig goede vrienden hebben, dan veel vrienden waar je niets aan hebt. Saturnus zal zoveel kracht geven, omdat deze voor twee jaar in je sector van sociale activiteiten en relaties reist. Je zult daardoor gericht zijn op sociale activiteiten, maar zoals we al zeiden wel op het aangaan van echte contacten en geen losse flodders. Singles zullen liever vriendschappen aangaan, dan romantische ontmoetingen hebben. Pas als er echt iemand komt, die jou werkelijk prikkelt, zal jij je over kunnen geven. Bereid je voor dat je in 2022 gericht bent op romantiek, vriendschap en familie en dat je waarschijnlijk kunt slagen om een grote verandering in je privéleven te ondergaan.

Meer horoscopen van Weegschaal