Liefde met een Leeuw

Liefde met een Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Op stap met een Leeuw

Een Leeuw vindt het de gewoonste zaak van de wereld dat je hem/haar mee vraagt voor een avondje uit. Want hoe kun je de Leeuw nu over het hoofd zien? Je kunt ze ook niet missen als je ze tegenkomt. Ze stralen kracht uit en zelfverzekerdheid. En dat geldt voor de Leeuwen en Leeuwinnen.
Ze zijn gek op een avondje uit, zeker als zij het middelpunt van de belangstelling vormen. Ze zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Met veel bling-bling. Leeuwen houden van glamour en glitter. Dan weet je in elk geval in welke richting je het moet zoeken als je een cadeau zoekt.
Ze zijn recht door zee en nemen graag het voortouw. Ze zijn moedig en ambitieus, maar rijd ze niet in de wielen. Dan heb je het voorgoed ze verknald.

Hoe versier je Leeuw

Zien en gezien worden, dat ligt een Leeuw wel. Dus zoek iets uit wat hot en trendy is. Ga naar een première van een film, naar het theater of naar een musical met een zesgangen diner vooraf. Zomers aan het strand flaneren om uiteindetijk in dé strandtent van het seizoen de avond door te brengen vindt dit dierenriemteken schitterend.
Een avondje stappen met een Leeuw kan een dure zaak worden. Maar Leeuwen zijn ook gulle mensen. Ze laten niet alleen geld kwistig rollen, ze zijn eveneens royaal met hun liefde. Leeuwen zijn attent en charmant, en krijgen dus aandacht genoeg van anderen. Ze zijn ook eerlijk en zullen een avontuurtje zonder blikken of blozen opbiechten. En de reden van die avontuurlijke inslag: ze kunnen nou eenmaal om hun hart geen hekje bouwen. Eigenlijk zoeken ze met die flirts en avontuurtjes alleen maar bevestiging. Want diep in hun hart zijn ze helemaal niet zo zelfverzekerd.
Een avondje uit met een Leeuw wordt een hot gebeuren. Ze houden van chique en luxe dingen. En van een avontuurlijk leven. Dus houd het spannend voor ze. Breng een leeuw niet in een saaie, dagelijkse sleur.

Match met Leeuw

Ben je Ram of Boogschutter, dan heb je veel gemeen met een Leeuw. Jullie nemen graag het heft In handen en je weet wat je wilt Het liefst bepaal jij dan ook wat er gebeurt Echter, dit kan tussen de eigenwijze Ram en de egocentrische Leeuw wel eens botsen.

Stier, Maagd of Steenbok hebben moeite met de In hun ogen verkwistende manier waarop een Leeuw met zijn geld omgaat. Ook de ruimhartige wijze waarop de Leeuw met de liefde omgaat Is een doom In het oog.

Als de Tweelingen, Weegschaal of Waterman van de Leeuw kan accepteren dat hij/zij graag de leiding neemt en dit niet ziet als de baas spelen, dan kun je veel leuke en spannende dingen samen doen! De Leeuw is wel In voor de dingen die jij verzint.

Ben je Kreeft Schorpioen É of Vissen, dan levert dit de combinatie Water en Vuur op. De Leeuw kan het gevoel krijgen, dat je hem/haar alleen maar afremt terwijl hij/zij juist het stralende middelpunt naar bulten toe wil zijn. En een Leeuw heeft dan niets te maken met jouw gevoeligheid.

Lach een Leeuw niet uit. Er is niets zo lastig als een beledigde Leeuw. Ze blijven graag koninklijk op hun troontje zitten.

Meer horoscopen van Leeuw