Liefde met een Maagd

Liefde met een Maagd (24 augustus - 22 september)

Op stap met een Maagd

Als je een Maagd vraagt, vertel er dan bij waarom je iets met hem/haar wilt gaan doen, en wát. Want Maagden houden ervan om het naadje van de kous te weten. En dan gaan ze roepen dat ze geen tijd hebben, eerst nog andere dingen moeten doen... Je hebt pech als ze beloofd hebben om iets voor een ander te doen, want dan gaat dat voor.
Maagden zijn harde werkers.
Ze zijn altijd bezig. Ze nemen snel iets als een plicht op zich. Ze letten op de kleinste dingen. Soms lopen ze dan ook vast in een doolhof van kleinigheden en verliezen ze uit het oog waar het werkelijk om gaat. Dan kunnen ze echt zeuren. Ze houden van orde en netheid en ze kunnen zich niet voorstellen dat er mensen zijn die chaos in het leven helemaal niet erg vinden. Zit jij in een puinhoop, dan redt een Maagd je eruit. Maar wel door praktisch dingen voor je te doen of te regelen. Maagden eisen niet zo veel voor zichzelf op. Ze houden wan soberheid en handige dingen. Dus kom niet met nutteloze prullen bij ze aan.

Hoe versier je Maagd

Een eenvoudig maar goed restaurant ligt een Maagd wel. Kies een restaurant waar ze een goede vegetarische kaart hebben. De kans is groot dat hij/zij vegetarisch is. De Maagd houdt van dingen die gezond zijn voor het lichaam. Je krijgt ze ook mee als je gaat wandelen op het strand.
Let erop datje kleding er keurig uitziet als je met een Maagd op stap gaat want die ziet alles - zelfs het kleinste knoopje dat van je blouse af is. Soms is het wel lastig, dat kritische. De Maagd moet dan ook leren om niet te perfectionistisch te zijn.
Een avondje uit met een Maagd wordt een rustige avond. Hij/zij is in elk geval stipt op tijd. De Maagd houdt niet zo van onverwachte dingen. Dus je hoeft niet bang te zijn dat er dingen gebeuren, die jij niet gepland had.
Maagden uiten hun gevoel niet zo snel. Spoor ze dus een beetje aan om dat te doen. Ze moeten leren om hun hartstocht te uiten. Ze stellen zich in de liefde dus wat gereserveerd op. En daardoor komen ze ook al snel over als koele kikkers.

Match met Maagd

Stier en Steenbok hebben geen moeite met de praktische en onderzoekende aard van de Maagd. De liefde bekijken jullie van een nuchtere kant. Dus geen ingewikkeld gedoe.

Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan kan een Maagd je aardig op je zenuwen gaan werken doordat hij door blijft vragen en elke kleinigheid ziet. Leer jij de Maagd maar om wat spontaner en speelser te zijn.

Tweelingen, Weegschaal en Waterman moeten zich niet ergeren aan de praktische aard van de Maagd. De Maagd is niet zo'n prater. En literatuur, kunst en cultuur zeggen hem/haar ook niet zo veel. Een Maagd is eerder een natuurmens.

Met de tekens Kreeft, Schorpioen of Vissen, die vaak op hun gevoel afgaan, heeft de koele Maagd moeite. Een Maagd kan zelf moeilijk bij z'n gevoel komen; gevoelens kun je nu eenmaal niet op tafel leggen en uitpluizen.

Geef een Maagd niet een hapje van jouw vork als je samen zit te eten, want daar gruwelt hij/zij van.

Meer horoscopen van Maagd