Liefde met een Ram

Liefde met een Ram (21 maart - 20 april)

Op stap met een Ram

De kans is groot dat jij gevraagd bent door een Ram, want een Ram is niet te benauwd om de eerste stap te zetten. Het zijn geen bang uitgevallen mannen, maar juist stoere gasten die niet snel ergens voor terugdeinzen. Dat geldt ook voor de vrouwelijke Ram. Pittige meiden dus. Als Rammen Iemand zien zitten, stappen ze daar gelijk op af. Soms een beetje te snel. Want ze kunnen heel Impulsief reageren.
En dat kan tijdens een avondje uit nog wel eens voor een verrassing zorgen. Sta er dus niet gek van te kijken dat, als een Ram iets niet bevalt hij/zij het er direct uitflapt. Soms zeggen ze dan ook dingen waar ze later spijt van krijgen. Maar ze bedoelen het helemaal niet slecht. Ze zijn wel eerlijk.
Ze barsten van de energie; ga dus niet met een Ram bij jou op de bank naar 'Goede Tijden, Slechte Tijden' zitten kijken, want dat trekken ze niet. Er moet wat gebeuren. Liefst iets waar ze zich helemaal in kunnen storten. De Ram is ook een super sportief type en wil eigenlijk het liefst alles lekker in zijn eentje doen. Dit kan best vervelend zijn als Je uitgaat, want daardoor ziet de Ram Jou niet altijd staan. Jij zult dus stappen moeten ondernemen om genoeg aandacht te krijgen.

Hoe versier je Ram

Heb jij het voor het zeggen als je met een Ram een avondje uit gaat, dan scoor je met: een dans evenement of in een disco swingen tot je er bij neervalt; snowboarden, skaten, karten of een avondje bowlen. Sta er niet raar van te kijken dat de Ram ervoor gaat om te winnen. Hij/zij gaat graag de competitie aan.
Rammen kunnen ineens in een chagrijnige bul schieten, omdat ze snel aangebrand zijn. Dus wil je dat de Ram z'n goede humeur houdt, dan moet je hem/haar maar lekker laten winnen.
Gelukkig blijven ze niet lang met een kwaaie kop rondlopen. Als ze bonje hebben, zijn ze het ook snel weer vergeten. Een avondje uit met een Ram is dus niet een dromerig diep in eikaars ogen kijken boven een glaasje wijn, maar een dynamisch gebeuren. Je zult je niet vervelen.
Bereid je voor op een heftig afscheid. Geen lange romantisch aanloop... of een klein koel kusje. Nee, de ram neemt onstuimig afscheid. Dus: houd je maar vast!

Match met Ram

Als jij het dierenriemteken Leeuw of Boogschutter hebt, dan kan Je de Ram aardig bijbenen. Jullie passen wel bij elkaar. Maar pas op dat je elkaar niet gaat lopen aftroeven.

Ben je Stier, Maagd of Steenbok, dan kun je moeite hebben met het tempo waarin de Ram leeft. Dat gaat veel te snel voor jou. En dan al die nieuwe idee├źn waar de Ram elke keer mee aan komt...

Ben je Tweelingen, Weegschaal of Waterman? Erger je er dan niet aan dat de Ram graag zijn zin doordrijft. De Ram wil gelijk actie en jij denkt er liever eerst nog even over na.

Als je Kreeft, Schorpioen of Vissen bent levert dit de combinatie Water en Vuur op. De Ram kan het gevoel krijgen dat je hem alleen maar afremt. De Ram is niet erg fijngevoelig en jij wel.

Wees wel op tijd voor je afspraakje, want Ram heeft een bloedhekel aan wachten!

Meer horoscopen van Ram