Liefde met een Schorpioen

Liefde met een Schorpioen (23 oktober - 22 november)

Op stap met een Schorpioen

Ze lijken koel en ondoorgrondelijk, maar er speelt zich van binnen heel wat af bij de Schorpioen. Hou daar rekening mee als je een Schorpioen mee uit vraagt en je nauwelijks een reactie krijgt. Van binnen borrelt en bruist het... De Schorpioen is een meester in het verbergen van zijn gevoelens. Je kunt maar moeilijk zien of ze nou iets leuk vinden of niet. Heb je ze gekwetst dan merk je dat aan de wraak die ze, soms jaren later, nemen. Keihard en onverbiddelijk. Ze doen dit uit zelfbescherming. Voor een Schorpioen bestaat het leven uit overleven. Ze voelen zich erg kwetsbaar. Omdat ze hun eigen gevoelens onderdrukken, zijn ze meesters geworden In het opsporen van de gevoelens van een ander. Dat geldt ook voor geheimen. Ze hebben er een radar voor om achter jouw geheimen te komen. En ben je oneerlijk behandeld, zet er dan een Schorpioen op. Die zoekt het hoe en waarom tot op de bodem uit en eist dan eerherstel.

Hoe versier je Schorpioen

Schorpioenen houden van een spannende thriller, een griezelfilm of detective. Een avondje naar de bioscoop is dus een aanrader. Ze ontlopen mensenmassa's. En brengen eigenlijk liever een avond met jou alleen door, bijvoorbeeld in een rustig cafeetje. Schrik niet van de diepgravende vragen die een Schorpioen kan stellen. Ze halen nou eenmaal graag van alles overhoop; dus ook jouw denk- en gevoelsleven. Een avondje uit met een Schorpioen wordt een intens gebeuren. Ze houden van diepgang en onderzoeken graag wat er zich bij jou van binnen allemaal speelt.
Schorpioenen zijn hartstochtelijke mensen. En in de liefde kunnen ze veeleisend zijn. Ze zijn niet uit op een nietszeggend avontuurtje, maar op een broeierige, emotionele en heftige seksrelatie. Ze eisen eerlijkheid en trouw en zijn snel jaloers. Maar je kunt je geen krachtiger mens voorstellen dan de Schorpioen, die er 100% voor gaat als hij/zij iets ziet zitten.
Een waarschuwing is wel op zijn plaats: wees niet ontrouw en bedrieg een Schorpioen niet; zijn wraak zal zoet zijn.

Match met Schorpioen

Als je Kreeft of Vissen bent, ben je net zo'n gevoelsmens als de Schorpioen. Je vindt elkaar aardig en begrijpt elkaar. Let er wel op, dat er ook nog een buitenwereld bestaat die vraagt naar beweegredenen en verklaringen, naar wat jullie doen en niets hebben aan een 'zo voel ik het'.

Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan kun je moeite hebben met de diepgravende Schorpioen, die liever in zijn eigen omgeving blijft. Jij wilt graag dingen naar buiten brengen, dingen doen, actie. De Schorpioen heeft moeite met de speelse wijze waarop jij in het leven staat.

Stier, Maagd of Steenbok kunnen de vasthoudendheid van een Schorpioen wet waarderen. Maar hebben minder op met het diepe gevoelsleven van dit dierenriemteken. Dat is immers niet tastbaar te maken. Ze zijn stevig genoeg om zich niet door een Schorpioen in te laten inpakken.

Tweelingen, Weegschaal of Waterman zullen proberen te verklaren hoe de dingen in elkaar zitten. Waarom iets is, zoals het is. Een Schorpioen doet dit niet. Die voelt zich gewoon wel of niet lekker bij iemand en heeft daar geen verklaring voor. En dat kan botsen, want wie heeft er in dat geval gelijk? Lekker bekvechten dus.

Een Schorpioen trekt zich de dingen snel aan. Ze hebben lange tenen en als ze hun zin niet krijgen, let er dan op dat je je niet laat manipuleren.

Meer horoscopen van Schorpioen