Liefde met een Stier

Liefde met een Stier (21 april - 20 mei)

Op stap met een Stier

De kans is groot dat jij de Stier gevraagd hebt. Want de Stier komt niet zo snel in actie. En als je er zelf niet op af stapt kun je wachten tot je een ons weegt. Het duurt dus even voor je een Stier in beweging krijgt Het zijn rustige types die heel meegaand zijn, maar beslist geen softies. Als je te ver gaat heb je een echte Stier tegenover je. Dan denderen ze door alles en iedereen heen. Maar dan moet je het wel heel bont hebben gemaakt en keer op keer over zijn grenzen heen zijn gegaan. En heb je de Stier zover gekregen dat hij briesend voor je staat dan ben je hem ook gelijk kwijt. Stieren houden van gezelligheid en comfortabele dingen. Ze zijn dol op lekker eten en cadeautjes. Het is maar dat je het weet. Ze doen niet moeilijken houden het leven het liefst lekker simpel. Omdat ze vlug toegeven, zullen ze snel instemmen met wat jij voorstelt.

Hoe versier je Stier

Kom zelf met een plan voor een avondje uit. Bijvoorbeeld een etentje in een grand café, wokken of naar de film. Zorg er wel voor dat de Stier genoeg op zijn bord krijgt. Culinaire litlafjes zijn niet echt aan hem/haar besteed. Kies eerder een menu met gerechten dat de Stier kent. Of ga samen naar een romantische 'feel good' film. Of naar een musical.
Zijn Stieren eindelijk in actie gekomen en zien ze je zitten, dan gaan ze met meer dan 100% voor de liefde. Ze zijn vasthoudend en heel trouw. Maar een gevoelig punt van de Stier is: ze zijn bezitterig. Niet alleen als het op materiële dingen aankomt, ook naar mensen toe. Ze zijn dan ook snel jaloers. Dit komt omdat bezit hen veiligheid geeft. Het geeft hen dus een heel onveilig gevoel als ze zien hoe jij je amuseert met anderen. De Stier heeft er behoefte aan dat jij hem veel zekerheid biedt.
Een avondje uit met een Stier wordt erg romantisch. Ze houden van een glaasje wijn, een kaars op tafel en elkaar diep in de ogen kijken. Bereid je voor op een teder afscheid. Ze vinden het heerlijk om aangeraakt te worden. Ze houden van de liefde en de romantiek. Dus lekker lang zoenen...

Match met Stier

Als je zelf het dierenriemteken Maagd of Steenbok hebt, deel je veel interesses en hou je ervan om lekker praktisch te blijven. De liefde bekijken jullie van een nuchtere kant. Dus geen ingewikkeld gedoe.

Ben je een Ram, Leeuw of Boogschutter, dan kan de Stier je aardig op je zenuwen gaan werken door zijn trage tempo. Geef Stieren de tijd om aan nieuwe dingen te wennen. Hij/ zij kan jou leren om geduldiger te worden.

Ben je zelf Tweelingen, Weegschaal of Waterman? Erger je dan niet aan de praktische en bezitterige aard van de Stier. Jouw ideeën en plannen kunnen voor een Stier als luchtfietsen overkomen. Stieren houden van praktisch uitvoerbare plannen.

De Kreeft, Schorpioen en Vissen delen de behoefte van de Stier om zich regelmatig even uit de wereld terug te trekken. Dus lekker thuis zitten om bij te komen met alle huiselijke gezelligheid eromheen. Ook voelen ze de neiging om mensen snel te claimen.

Begin er niet aan om op het laatste ogenblik je afspraak te verzetten of voor te stellen toch maar iets anders te gaan doen, Stieren hebben namelijk aan bloedje hekel aan verander-
ingen.

Meer horoscopen van Stier