Liefde met een Tweelingen

Liefde met een Tweelingen (21 mei - 21 juni)

Op stap met een Tweelingen

Als de Tweelingen jou gevraagd heeft voor een avondje uit heeft hij/zij er zeker al twintig teer over ge-smst of gebeld. Ze zijn gek op communiceren. Ga jij de Tweelingen vragen voor een avondje uit, let er dan op dat de boodschap goed overkomt: het zijn bezige mensen. Altijd in beweging. Veel in gesprek. Een praatje hier of een smsje daar, ze vinden het heerlijk om de hele wereld aan elkaar te rijgen. Het zijn echte regelaars. En als er ergens bonje is, zet er dan een Tweelingen op. Die praat de boel weer bij elkaar, zodat de ruziënde partijen zich achter de oren krabbend afvragen waar het allemaal om ging.
Tweelingen gaan graag op pad en ze hebben voor zoveel dingen belangstelling dat je wel eens moe van ze wordt. En het is jammer dat ze zich niet echt verdiepen in een onderwerp. Dus vaak blijft het bij weetjes en feitjes. Tweelingen gaan voor het ongecompliceerde, alles gemakkelijk houden. Ze zijn altijd in voor een grap. Je hoort van hen niet alleen de laatste nieuwe moppen, maar ook welke roddels er de ronde doen. Zelf zijn ze er evenmin vies van om een roddel de wereld in te gooien. Je doet ze een groot plezier met gadgets als een laserpen of een trendy iets voor hun mobieltje.

Hoe versier je Tweelingen

Als je zelf moet komen met een plan voor een avondje uit, kies dan iets waar genoeg beweging in zit. Ga naar een popconcert of een groot evenement. Dan kan de Tweelingen lekker uit de voeten en zijn er ook genoeg anderen om een praatje mee te maken. Je zult eraan moeten wennen dat ze zich graag met anderen bezighouden. Je hebt dus nooit de exclusieve aandacht. Ook zijn ze snel afgeleid.
Omdat een Tweelingen gemakkelijk contact maakt en eigenlijk nergens gek van opkijkt is hij/zij erg populair. Maar hij/zij kan ook erg veranderlijk zijn. En helaas... het is niet het trouwste dierenriemteken dat er is.
Een avondje uit met een Tweelingen wordt in elke geval een ontspannen en vrolijke avond. Je verveelt je niet. Ze zullen je constant bezig houden en jou het hemd van je lijf vragen, want ze zijn erg nieuwsgierig.
Bereid je voor op een lang afscheid, want ze zuilen elke keer weer iets te vertellen hebben. In de liefde blinken ze niet echt uit. Ze gaan nogal eens voorbij aan hun gevoelens. Fluister maar lieve woordjes, dan komt de boodschap in elk geval aan.

Match met Tweelingen

Heb je het dierenriemteken Weegschaal of Waterman, dan deel je de meeste interesses. Zoals de behoefte om contact met anderen te hebben. Je hoeft niet op elkaars lip te zitten. En je wilt ook een grote mate van vrijheid houden.

Stier, Maagd of Steenbok kunnen moeite hebben met de veranderlijkheid van Tweelingen en het feit dat het vaak alleen maar bij praten blijft.

Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan pas je wel goed bij een Tweelingen die ook altijd in is om actief bezig te zijn. Ga elkaar niet lopen overschreeuwen of aftroeven met de beste ideeën.

Helaas hebben de Kreeften, Schorpioenen en Vissen het moeilijk met de Tweelingen, die immers niet uitblinkt in gevoeligheid en jou snel onder de tafel kan praten.

Tweelingen hebben een broertje dood aan lange stiltes en diepgaande gesprekken op een gezellig avondje uit. Het is maar dat je het weet.

Meer horoscopen van Tweelingen