Liefde met een Vissen

Liefde met een Vissen (20 februari - 20 maart)

Op stap met een Vissen

Als jij een Vissen een geweldige avond belooft gaat hij/zij vast mee. Maar dan moet jij het wel regelen voor de Vissen. Haal hem/haar gezellig op, zodat hij/zij niet ergens alleen hoeft te verschijnen. Vissen kunnen niet zo goed ergens aan beginnen en sluiten zich dan ook liever aan. Ze zijn snel verlegen. Vissen: je denkt dat je ze gevangen hebt maar dan glijden ze ineens weer tussen je handen door weg. Ze laten niet veel van zichzelf zien. Soms komen ze dan ook een beetje vaag over. Je weet niet goed waar je met een Vissen aan toe bent. Dit komt grotendeels omdat ze maar moeilijk ergens nee tegen kunnen zeggen en zich snel opofferen. Ze laten zich te sterk leiden door de omgeving. Ze ervaren immers de gevoelens van de mensen om hen heen, die ze oppikken als die van henzelf. Van de hele dierenriem is Vissen het teken dat met zijn hoofd in de wolken loopt. En soms te veel zweeft.

Hoe versier je Vissen

Vissen houden van het mystieke en bovennatuurlijke. Dus een bezoek aan een paranormale beurs vinden ze geweldig. En een film met een mysterieus tintje kunnen ze erg waarderen. Ze houden ook van romantische films, waarin de held zich opoffert. Ze kunnen er zo in opgaan dat je niet vreemd moet staan te kijken dat er op droevige momenten ook een potje wordt gehuild. Vissen zijn erg gevoelige mensen. Ze houden absoluut niet van ruwe of rumoerige dingen.
Een Vis droomt graag. Over een grote liefde, de ideale baan of een droomhuis. Het zijn zachtaardige mensen, die gauw gekwetst worden omdat ze snel ergens in geloven. Ze willen als geen ander geloven in het goede van een mens. Ze zullen van alles doen om jou niet te kwetsen. Soms draaien ze dan ook veel te lang om iets heen.
Een avondje uit met een Vis wordt een vredig gebeuren. Ze gaan er helemaal in op en ze zullen vast openstaan voor het romantische afscheid dat jij regelt. Verklaar niet te snel je liefde, want ze kunnen zich daar helemaal in verliezen en heel erg aan je gaan klitten.

Match met Vissen

Als je Kreeft of Schorpioen bent, vind je elkaar aardig en begrijp je eikaars gevoelens. Let er wel op, dat er ook nog een buitenwereld bestaat die heel nuchter is. Klit niet te veel aan elkaar en wees realistisch.

Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan kun je moeite hebben met het passieve gedrag van Vissen. Je bent zelf altijd haantje de voorste en je vindt het maar moeilijk om een Vissen mee te krijgen in de dingen die jij bedenkt.

Stier, Maagd en Steenbok vinden het rustige tempo van de Vissen wel prettig. Een Vissen wil alleen alles graag delen met anderen. Iets waar de Stier moeite mee heeft. En Vissen wil ook dat iedereen gelijk behandeld wordt. En dat is voor de kritische Maagd weer een punt.
De Vissen kan van Tweelingen, Weegschaal of Waterman leren om met een eigen mening naar buiten te komen en om logisch naar de dingen te kijken.

Tweelingen, Weegschaal en Waterman kunnen van een afstandje situaties beoordelen. Vissen niet, die laat zich daar gelijk in meestromen.

Zorg dat je los geld bij je hebt, want de vissen zal van elke straatkrantverkoper een krant willen kopen. En hou rekening met hun gevoelige aard. Vissen blozen snel en zijn gauw verlegen.

Meer horoscopen van Vissen