Liefde met een Waterman

Liefde met een Waterman (21 januari - 19 februari)

Op stap met een Waterman

Als je een Waterman mee vraagt voor een avondje uit, zet er dan niet te veel druk op. Laat niet merken datje het heel graag wilt. Geef ze de ruimte. Ais een Waterman het idee heeft dat hij/zij iets moet doen, krijg je bij voorbaat al nee te horen. Watermannen bepalen zelf wat ze doen. Ze houden heel erg van hun vrijheid. En die gunnen ze iedereen. Regels zijn er om te overtreden, is zo'n beetje hun motto. Maar dan wel binnen de wet. Want ze zijn eerlijk. Ze leven in het moment en daardoor kunnen ze zich ook moeilijk aan een afspraak houden. Ze verafschuwen sleur en zijn gek op nieuwe dingen. Er verandert dan ook nogal eens het één en ander in hun leven.
Het liefst hebben ze een groep vrienden en vriendinnen om zich heen. Ze zullen nooit de baas gaan spelen of een ander de wet voorschrijven. Ze zullen nooit discrimineren. Een Waterman kun je een groot genoegen doen door met iets vreemds of bijzonders aan te komen. Hun kleding en sierraden zien er extravagant uit. Ze zijn een beetje excentriek. Maar het zijn ware levenskunstenaars, die zich niet voor laten schrijven hoe ze moeten leven.

Hoe versier je Waterman

Lekker naar de sauna of zomers naar het naaktstrand. Een Waterman heeft er niets op tegen om in z'n blootje te zonnen. Dat is pas vrijheid! Je krijgt de Waterman ook mee naar de kermis om de nieuwste flitsende attracties uit te proberen. Of naar een spannende science fiction film.
Je weet nooit wat je te wachten staat als je op pad gaat met een Waterman. Door zijn/haar invallen kan je hele geplande avond wel eens totaal anders uitvallen dan je dacht. Kijk er niet raar van op als de Waterman een heel stel mensen uitnodigt om nog wat na te borrelen, terwijl jij graag alleen met hem/haar had willen zijn. De Waterman is niet romantisch. En als het te broeierig of klef wordt, neemt ie gauw de benen.

Match met Waterman

Tweelingen en Weegschaal waarderen de Waterman wel: Ze gaan een discussie niet uit de weg en gebruiken liever het verstand als ze voor iets moeten kiezen dan dat ze op hun gevoel afgaan. Bovendien zijn ze niet bang voor veranderingen en de vrijheid die de Waterman opeist.

Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan kan het nog wel eens botsen met dit teken, dat er helemaal niet van houdt om iets alleen te doen, de les gelezen te krijgen van de Boogschutter of om door de bazige Leeuw gecommandeerd te worden.

Stier, Maagd en Steenbok hebben moeite met de in hun ogen excentrieke en nieuwe ideeën van een Waterman. Veel te sciencefictionachtig. Bovendien gruwen ze van de vrijheid die de Waterman in een relatie opeist.

Als je Kreeft Schorpioen of Vissen bent, krijg je het moeilijk met de Waterman die huilen als een teken van zwakte ziet. Watermannen zijn er zelfs trots op dat ze niet huilen. En dat is voor de gevoelige Kreeft Schorpioen of Vissen niet te begrijpen. De Waterman komt over als een koel mens. Dat hij maar moeilijk bij zijn gevoel kan komen, komt omdat hij die niet herkent als iets van hem persoonlijks.

Krijg je moeilijk een afspraakje met een Waterman, nodig dan de hele club vrienden of vriendinnen mee uit.

Meer horoscopen van Waterman