Liefde met een Weegschaal

Liefde met een Weegschaal (22 september - 22 oktober)

Op stap met een Weegschaal

Vraag je een Weegschaal mee uit, dan kan 't best lang duren voor je een ja of nee krijgt. En als de Weegschaal dan uiteindelijk beslist heeft, gaat hij/zij zeker mee, want hij/zij wil je niet kwetsen. Je weet alleen dan nog niet of de Weegschaal een afspraakje met je ziet zitten, omdat ie jou zo leuk vindt... Dat is een Weegschaal: wikken en wegen. En vooral ook goede vrienden proberen te blijven met iedereen. Ze hebben een gruwelijke hekel aan ruzie. Zelfs een kleine woordenwisseling brengt ze al uit hun evenwicht. Weegschalen kunnen dan ook uitstekend bemiddelen bij conflicten. Ze brengen de boel weer in balans.

Het zijn charmante mensen die houden van harmonie en mooie dingen. Geen kitcherige prullaria of trendy gadgets, maar stijlvolle en klassieke accessoires. Als je iets wilt geven, scooi je eerder met een fraai ingepakte, klassieke rode roos dan met een 'reclame van de week' boeket.

Hoe versier je Weegschaal

Een Weegschaal houdt dus van mooie en klassieke dingen. Zoek dan ook een stijlvolle plek uit. En ga niet in een achterafstraatje zitten. Met een high tea, een brunch of een uitgebreide lunch scoor je wel. Als het er allemaal maar fraai en verzorgd uit ziet. Ze houden ook erg van muziek, kunst en decoratie. Een bezoekje aan een galerie of een zaak van een binnenhuisarchitect zal de aandacht van een Weegschaal zeker trekken. Weegschalen houden ervan om onder de mensen te zijn. Ze doen ook erg hun best om erbij te willen horen. Soms passen ze zich daarvoor te veel aan. Drijf je zin niet door bij een Weegschaal, dan kiezen ze de weg van de minste weerstand en haken ze af.
Op stap met een Weegschaal is een gezellige en harmonieuze gebeurtenis. Het zijn heel romantische types. Neem dus op een romantische manier afscheid, zodat de Weegschaal nog iets heeft om over na te dromen.
Weegschalen gaan niet zo snel een vaste relatie aan. Ze zijn erg gehecht aan hun vrijheid. Liefde is zeer belangrijk voor een Weegschaal, en ook belangrijker dan seks.

Match met Weegschaal

Tweelingen of Waterman begrijpen de behoeften van een Weegschaal om mensen om zich heen te hebben. Tegelijkertijd snappen ook zij dat de weegschaal niet volledig ingepalmd wil worden door een relatie. Jullie hebben veel gemeen met elkaar.

Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan kun je te direct overkomen op de Weegschaal, die helemaal niet zo'n behoefte heeft om een mening te geven over iets - laat staan daar dan ook voor te gaan staan. Met Boogschutter kan de Weegschaal dan nog het beste overweg. Ram en Leeuw drijven te snel hun zin door.

Stier, Maagd of Steenbok hebben moeite met het feit dat de Weegschaal maar moeilijk kleur kan bekennen en zo'n groot aanpassingsvermogen heeft. Maar ze hebben wel geduld met de Weegschaal en waarderen z'n smaak voor kleding en stijl. Dus dat zit wel goed.

Als je Kreeft, Schorpioen of Vissen bent dan kun je je storen aan de manier waarop een Weegschaal reageert als het op gevoelens aankomt. Een Weegschaal laat zijn eigen gevoelens helemaal niet zo snel zien. En de gevoelens van anderen: daar heeft hij/zij ook niet veel mee. Ze ontwijken ze juist: die lastige gevoelens maken dat je ergens een voor moet maken.

Gebruik geen grove of harde taal als je op stap gaat met een Weegschaal, gedraag je rustig en kalm...dus: wees beschaafd!

Meer horoscopen van Weegschaal