De Cusp van Magie, Geweld en Verbeeldingskracht

(17 januari - 22 januari)

De Cusp van Magie, Geweld en Verbeeldingskracht Wat deze mensen op hun innerlijk beeldscherm zien is wel bijzonder levendig en kleurrijk. Hun dromen en fantasieën zijn van een even bizarre als gewelddadige aard, hoewel je dat er aan de buitenkant niet aan afziet. Het is dan ook geen wonder dat men in deze periode niet alleen bekende filmmakers tegenkomt, maar ook fervente filmliefhebbers en bioscoopbezoekers. Het realiseren van hun fantasieën kan bij deze mensen plaatsvinden in het dagelijks leven, het werk of de creaties die ze voortbrengen. Ondanks hun woeste, onstuimige en explosieve denk- en droomwereld maken deze mensen op hun omgeving een zachtmoedige en normale indruk.

Advies:

Ook als je geen kunstenaar, uitvinder, wetenschapper of schrijver bent, moet je een uitlaat zien te vinden voor je creatieve energie.
Het is zonde om niets met al die fantasie te doen, ontwikkel die eigenschappen in je, die je in staat stellen anderen deelgenoot te maken van wat je meemaakt. Schrijf het woord 'communicatie' maar bovenaan je lijst met prioriteiten en zoek een zo groot mogelijk gehoor. Oefen op vrienden en familie in het beschrijven van je fantasieën, trakteer daarna je collega's erop en voor je het weet heb je een heel publiek bij elkaar. Trek je niets aan van mensen die eggen dat ze er niets aan vinden. Het is waar dat je heel slecht tegen kritiek kunt, je voelt je erdoor verslagen en het schaadt je spontaniteit en impulsiviteit. Houd je ook bezig met visuele technieken als beeldende kunst, vormgeving, televisie en film en alles wat je fantasie stimuleert.

In de liefde

Houd de relatiteit een beetje in de gaten.

In het werk

Voor zover mogelijk liefst met beide benen op de grond blijven staan.

In leefstijl

Zoek vrienden uit die met plezier naar je verhalen luisteren en af en toe een oogje op je houden.

Meer horoscopen van Waterman