De Week van de Titanen

(11 december - 18 december)

De Week van de Titanen Deze mensen zijn Jupiteriaans in de meest expansieve zin. Hun idee├źn zowel als hun daden zijn grootschalig. Ook fysiek kunnen ze flink uit de kluiten gewassen zijn, vooral de mannen, maar ook als ze wat tengerder van stuk zijn, beschikken ze over enorme geestkracht. Ze kunnen bergen verzetten. Je kan ze maar beter niet in de weg staan. Het zijn geen luidruchtige types. Vaak zijn ze op een rustige manier doortastend en verliezen alleen hun geduld als men ze tot het uiterste drijft. Zwijgen is hun sterkste machtswapen en hun woede kan verschrikkelijk zijn. Ze beschikken over een groot gevoel van eigenwaarde en kunnen heel effectief, op een directe manier, iets van iemand gedaan krijgen, zonder omwegen en zonder gevlei. Hun houding is er een van 'graag of niet'. Ze hebben respect voor mensen die sterk in hun schoenen staan en weten waar ze het over hebben. Zo zitten ze zelf namelijk ook in elkaar. Als je met ze te maken hebt betekent dit, dat je soms zelf ook krachtig moet optreden om tegenwicht te bieden aan de sterkste persoonlijkheid van deze Boogschutters.

Advies:

Soms moet je je grote plannen even terzijde schuiven en je eerst wijden aan kleinere zaken die afgehandeld moeten worden.
Kom af en toe even met je hoofd uit de wolken en besteed aandacht aan die gewone alledaagse details die ook belangrijk zijn in het leven. Je grootse en weinig compromisvolle manier van denken en doen, doet bij sommige mensen soms het vermoeden rijzen, dat er achter dat robuuste uiterlijk misschien wel eens een flink minderwaardigheidscomplex schuil zou kunnen gaan. Als dat zo is, wordt het tijd dat je je daar rekenschap van geeft. Luister naar die mensen, die de moeite nemen, kritisch te zijn ten opzichte van jou. Als je wilt bereiken wat je in je hoofd hebt, zul je over voldoende zelfkritiek moeten beschikken, teneinde de zaken te zien zoals ze werkelijk zijn.

In de liefde

Tracht wat minder dominant te zijn en houd rekening met de wensen van je partner.

In het werk

Hierin kun je je volle intensiteit uitleven.

In leefstijl

Toon wat meer begrip voor de ander.

Meer horoscopen van Boogschutter