De Week van de Uitzonderlijke Originaliteit

( 3 december - 10 december)

De Week van de Uitzonderlijke Originaliteit Deze mensen zijn enig in hun soort. Ze passen in geen enkel hokje en bepalen hun eigen gedragsregels. Het is niet zozeer dat ze rebels zijn als wel dat ze alles op hun eigen manier willen doen. Het komt gewoon niet in ze op, dat het ook anders kan. Desondanks kunnen ze heel aardig en beminnelijk zijn. Wie in staat is ze te nemen zoals ze zijn, kan goed met ze overweg. Soms komen ze als heel normaal over en soms als heel eigenaardig of buitenissig. Als ze een creatief beroep uitoefenen, getuigt hun werk vaak van een eigen en unieke visie.

Advies:

Verwacht niet dat iedereen je meteen begrijpt. Zelfs in gewone situaties kunnen mensen wel eens buitengewoon geïrriteerd raken door je gedrag. Omdat je moeilijk in staat bent tot een compromis, kan dat in je werk wel eens betekenen dat je afgewezen wordt. Geef echter de hoop niet op. Als je volhoudt, komen ze vroeg of laat op hun beslissing terug omdat ze je visie nog zo gek niet vinden. Je bent het best op je plaats in een bijzonder beroep, waar je te maken hebt met mensen die beschikken over enige visie en die begrijpen dat je weliswaar een afwijkende, maar toch heel bijzondere en waardevolle kijk op sommige zaken hebt. Op den duur leer je vanzelf wel wie waardevol voor je is en wie niet. Voor jou is het belangrijk, dat je niet opgeeft en dat je leert munt te slaan uit je bijzondere eigenschappen. Wees niet in de eerste plaats uit op succes. Dat komt bijna per ongeluk, wanneer je er niet aan denkt.

In de liefde

Zoek een evenwichtige partner, iemand die je accepteert zoals je bent.

In het werk

Sla munt uit je bijzondere idee├źn.

In leefstijl

Zorg voor een stabiliele leefsituatie met genoeg ruimte om te ontspannen en geniet ook van de gewone pleziertjes die het leven te bieden heeft.

Meer horoscopen van Boogschutter