Relatiehoroscoop Boogschutter - Boogschutter

Boogschutter Boogschutter Wees gereed voor een berg plezier! Twee Boogschutter samen zitten altijd vol humor, altijd aan het lachen en enorm openhartig. Ze begrijpen elkaars manier van doen volledig. Hier hebben we echt een combinatie van vurige extraverte types die elkaar meteen weten te vinden vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten.

Boogschutters zijn open en oprecht. Ze houden niet van roddels en leugens, dus ga er maar vanuit dat je een eerlijk antwoord kunt verwachten. Ze houden allebei van de buitenwereld en genieten van het deelnemen aan sportevenementen of reisavonturen. Jullie zullen jezelf regelmatig horen praten over uitstapjes naar andere landen. Een ander gespreksonderwerp is ongetwijfeld het educatieve vlak en filosofie. Boogschutters zijn de spreekwoordelijke studenten, ze zijn altijd op zoek naar kennis, via studie of via reizen.

Een doorgewinterde Boogschutter zul je eerder een relatie aan zien gaan. Ze geven de voorkeur aan hun vrijheid om te groeien, vooral in hun jeugd, in plaats van al op jonge leeftijd gaan settelen. Als ze te vroeg een vaste relatie aangaan dan kunnen ze wel eens te rusteloos worden, wat relatieproblemen kan gaan opleveren.

Wanneer een Boogschutter volwassener wordt dan beginnen ze door te krijgen dat ze altijd al een talent gehad hebben om leraar te worden. Je ziet Boogschutters vaak in beroepen als instructeur, onderwijzer, schrijver of het geven van avondklassen aan volwassen mensen. Wanneer een Boogschutter iets leert, dan genieten ze er van om het door te geven aan anderen.

Tussen twee Boogschutter wordt vaak een mentale stimulans ervaren. Dit element houdt ze geïnteresseerd in elkaar. Ze geven de voorkeur aan intelligente gesprekken en vlotte praters. Ze hebben vaak onderbrekingen nodig om de routine te breken, en dan pikken ze het tempo ook weer zo op.

Wanneer Boogschutters een romantische relatie aangaan dan is Boogschutter niet het emotionele type, eerder luchtig en speels. Ze houden van lachen, sporten en alles dat ze fysiek of mentaal actief houdt. Of zelfs in de buitenwereld zijn en wat regenbuien opzoeken. Boogschutter is vaak romantisch aangetrokken door iemand die van verre afstand komt, waar een lange (vlieg)reis noodzakelijke is om de afstand te overbruggen. Waarschijnlijk hebben jullie elkaar ontmoet tijdens een cursus, ergens op vakantie of tijdens jullie studie.

Soms kan een Boogschutter zijn woord niet waarmaken wanneer ze weer eens belofte doen naar anderen. Het is belangrijk om te weten dat hun intenties eerlijk en oprecht zijn, maar ze overdrijven vaak in hun beloftes. Het is een gewoonte van ze. Je kunt zeker zijn dat een Boogschutter altijd open voor je staat, wees niet bang om ze gewoon de waarheid te vertellen. Altijd!

Kernbegrippen:

Eerlijk - Humoristisch - Rusteloos - Recht door zee

Sterrenbeeld waar zij zich romantisch aangetrokken door voelen:

Ram en Tweelingen