Relatiehoroscoop Leeuw - Leeuw

Leeuw Leeuw Wanneer twee mensen hetzelfde sterrenbeeld hebben, dan drukken ze zichzelf op dezelfde manier uit. Het meest algemene kenmerk in Leeuw's stijl van uitdrukken is het feit dat ze van drama houden. Vaak geven ze een heel flamboyante uitdrukking met veel lichaamstaal terwijl ze dingen uitleggen of uitdrukken. Het is niet raar dat ze zichzelf zo uitdrukken. Al deze drama is de basis van een extraverte, sympathieke houding met een koninklijk tintje. Leeuw's persoonlijkheid kan het beste beschreven worden als flair met drama.

Leeuw is een vuurteken. En wanneer twee Leeuwen samen zijn dan hebben ze erkenning en complimenten nodig. Ze zullen moeten onthouden dat hun partner ook Leeuw is en dat ze op dezelfde manier behandeld willen worden. Bij gelegenheid willen ze allebei de baas spelen, en dat kan wel eens botsen. Wat betreft toegeven naar elkaar, daarin zijn ze allebei heel eigenwijs. Om dit gedrag te stabiliseren zullen er complimenten gegeven moeten worden, en zal geleerd moeten worden om af en toe te wisselen met wie er in de spotlights komt te staan.

Leeuw zoekt een speelse partner. Iemand die houdt van theater, sport of iedere vorm van spel. Neem je Leeuw partner mee naar de bingo, het casino of een balspel (voetbal, tennis, hockey, etc.). Leeuwen houden er namelijk van om voor hun favoriete team te juichen. Vraag je partner of hij/zij op een studentensportclub gezeten heeft. Grote kans dat het antwoord 'ja' is.

Leeuw zoekt een partner die zijn sociale status kan verbeteren. Iemand die ervoor zorgt dat ze positief erkend worden in zijn/haar aanwezigheid. De Leeuwinnen houden er van om zichzelf op te maken, met nagellak en al. De mannen scheppen graag op en kleden zich keurig en netjes met veel trots.

Stop twee Leeuwen samen en je hebt een team met dezelfde gedachten, die dezelfde dingen willen. Geld sparen kan wel eens een probleem worden, want ze geven hun geld graag uit aan de beste spullen. Ze houden van sieraden en luxe auto's. Een kleine auto gaat ermee door, zo lang hij er maar duur uit ziet. En vergeet niet, wanneer ze trots zijn, dan glimlachen ze.

Een zekere partner is wat ze zoeken. Ze houden ervan om op te scheppen over hun partner en hun bezitten. Dus wie anders dan een andere Leeuw kan dienen als een geschikte partner. Jullie hebben allebei een sterke wil met leiderschapskwaliteiten en af en toe ijdelheid. Het kan lastig zijn voor een Leeuw om afstand te doen van hun trots. En ze verontschuldigen zich niet snel. Samen kunnen jullie je relatie ervaren als twee koks achter één fornuis.

Maar dit koppel is sterk genoeg om het te laten werken. Als ze maar eens zijn over het feit wie er op bepaalde momenten de leiding heeft.

Kernbegrippen:

Loyaal - Warmhartig - Dramatisch - Eigenwijs

Sterrenbeeld waar zij zich romantisch aangetrokken door voelen:

Boogschutter en Waterman