Relatiehoroscoop Steenbok - Vissen

Steenbok Vissen Steenbok en Vissen voelen zich vaak aangetrokken tot elkaar. Ze zijn in staat om een solide vriendschap op te bouwen en ze kunnen goed met elkaar overweg.

Steenbok is de organisator en Vissen is de creatieve kunstenaar. Stop ze samen en ze vormen poëzie.

Steenbok's aardse natuur voegt stabiliteit toe aan de niet zo praktisch ingestelde persoonlijkheid van Vissen. Vissen dwalen vaak in hun eigen wereld en zoeken vaak de afzondering op. Steenbok speelt op deze behoefte in door hun ziel van tijd tot tijd opnieuw op te laden. Steenbok geeft de voorkeur aan werken in zijn eentje, in een geïsoleerde omgeving, om zo zijn doelen te bereiken.

Houd er rekening mee dat vissen gepassioneerd, gevoelig en heel intuïtief zijn. Steenbok is soms nogal pessimistisch van aard, en handelt veel zaken vaak af met discipline en met veel kracht en uithoudingsvermogen. Vissen zijn geestelijk in staat om af te stemmen op de Steenbok, waarbij ze hun ongemakken kunnen aflezen in hun gedachte zonder dat de Steenbok er ook maar iets over zegt. Steenbok is heel methodisch en past vaak rede en logica toe in plaats van emotionele gevoeligheid. De gave waarover Vissen beschikt, ontbreekt weer bij Steenbok. Maar hun mogelijkheid om te leren te belanseren en af te wisselen helpt hen om met hun verschillende stylen om te gaan.

Vissen kunnen ontgoocheld raken van Steenbok's afzijdigde reacties, omdat Vissen subtielheid, zachtheid en sympathie verlangen tijdens romantische aangelegenheden.

Steenbok is niet zo romantisch als Vissen kan zijn. En ze zeggen niet zo veel om Vissen te verzekeren dat ze gewaardeerd worden. Vissen kan de Steenbok de zachtere kant van het leven tonen, en de Steenbok leren om de schoonheid van dingen te zien. Inspiratie is wellicht de beste gave die Vissen kan aanbieden aan Steenbok.

Hoewel Steenbok zijn emotionele gevoelens niet vaak uitdrukt, zijn ze er voor de lange termijn wanneer Vissen hem eenmaal een veilig gevoel heeft weten te geven in de relatie. Houd er rekening mee dat als je een Steenbok bent en je weet niet precies wat je Vissen partner wil, dan is het aan jou de taak om je gevoelens uit te drukken en om daar achter te komen. Welk gebaar Steenbok ook maakt, zorg ervoor dat het het hart van de Vissen eerst raakt. Wellicht een bos bloemen, een etentje met dansen, of een avond naar de favoriete artiest of film. Zolang je maar rekening houdt met Vissen, dan betekent dat heel veel voor ze.

In ruil daarvoor zal Vissen zorgen voor een glimlach op Steenbok's gezicht door het geven van een simpel geschenk voor Steenbok's carrière. Houd het praktisch. Wat dacht je van een nieuwe werktas?

Kernbegrippen:

Steenbok: Carrièregericht - Afzijdig - Methodisch - Status-gedreven
Vissen: Fantasierijk - Psychisch - Artistiek - Gevoelig

Sterrenbeeld waar zij zich romantisch aangetrokken door voelen:

Steenbok: Stier en Kreeft
Vissen: Kreeft en Maagd