Relatiehoroscoop Tweelingen - Weegschaal

Tweelingen Weegschaal Tweelingen heeft een partner nodig met wie ze gesprekken kunnen houden om zichzelf te kunnen vermaken. De onbevooroordelende Weegschaal staat bekend om zijn diplomatieke optreden. Deze eigenschappen tussen de twee sterrenbeelden zal het hoofdingrediënt zijn om de relatie op gang te brengen. Tweelingen wil echter snel weer verder om te horen wat anderen te zeggen hebben. Dit voelt voor Weegschaal engiszins aan alsof ze in de kou gelaten worden.

Voor Weegschaal voelt de comfortabele mentale atrekkingskracht met Tweelingen als een voorteken om een relatie te beginnen. Want onthoud, Weegschaal denkt in termen van `we´, `ons´, `mijn partner´ en ` samen´. Tweelingen is veelzijdig, veranderlijk en houdt ervan om van de hak op de tak te springen, van onderwerpen tot personen. Als Weegschaal de aandacht van Tweelingen lang genoeg voor zich kan winnen, dan kan dit zeker werken.

Romantisch gezien beschikken alle lucht-tekens over een intellectuele aanpak in de liefde. Ze houden ervan om te praten over liefde en romantische gebeurtenissen. Eigenlijk meer dan dat ze daadwerkelijk zelf ervaren. Weegschaal voelt zich aangetrokken tot het sterrenbeeld Waterman, een ander lucht-teken op hun liefdeslijstje. Wanneer ze echt zoeken naar een vaste partner om mee te trouwen dat maakt Ram veel kans bij Weegschaal. Wanneer Tweelingen zich romantisch aangetrokken voelen, dan gooien ze het vaak op hun flirtgedrag, want Tweelingen houdt van variatie.

Tweelingen geeft de voorkeur aan een relatie met één partner. Tweelingen leeft van moment tot moment, en is absoluut in staat het nodige liefdesverdriet te veroorzaken bij hun partners. Maar hoe veranderlijk hun karakter ook mag zijn, een Weegschaal is absoluut in staat om de balans te herstellen. Beide sterrenbeelden moet elkaar de tijd gunnen om eerst vrienden te worden, en dan pas verliefd te raken.

Weegschaal kan veel leren van Tweelingen. De levensles voor Weegschaal is dat ze zich niet te afhankelijk moeten opstellen van hun partner. Tweelingen kan Weegschaal leren hoe ze voor zichzelf moeten opkomen. Tweelingen beschikt niet over een hoge dosis saamhorigheid waar Weegschaal zo nadrukkelijk naar op zoek is. Weegschaal heeft een partner nodig die een zekere hoeveelheid aandacht nodig heeft. Tweelingen voelt zich juist ingesloten wanneer ze al die aandacht krijgen van een partner.

Het beste advies voor een Weegschaal met een Tweelingen partner is: Trek het je niet zo aan, de omgang van Tweelingen´s met anderen. En Tweelingen, laat Weegschaal je toch eens een beetje leren hoe te ontspannen, en je wat luchtiger op te stellen!

Kernbegrippen:

Tweelingen: Veranderlijk - Intellectueel - Praatgraag - Wendbaar
Weegschaal: Besluiteloos - Sociaal - Diplomatiek

Sterrenbeeld waar zij zich romantisch aangetrokken door voelen:

Tweelingen: Weegschaal en Boogschutter
Weegschaal: Waterman en Ram