Relatiehoroscoop Weegschaal - Weegschaal

Weegschaal Weegschaal Hier hebben we twee personen die ontzettend partnergeörienteerd zijn. Weegschaal staat bekend om zijn sterke behoefte naar een maatje. Ze houden er niet van om door het leven te gaan zonder een partner. Wanneer we naar Weegschaal's persoonlijke interesses kijken dan zien we schoonheid, socialiteit, vrede en rechtvaardigheid. Weegschaal is een Luchtteken en ze geven de voorkeur aan een mentale, intellectuele aanpak als het komt tot het oplossen van problemen.

Weegschaal is gek op discussies. Ze houden er met name van om te praten over hun partner of hun liefdesleven in het algemeen. Verdubbel deze energie door de aanwezigheid van een tweede Weeschaal en je hebt een heel soepel verlopend gesprek. Het probleem ontstaat wanneer iemand een belangrijke beslissing moet maken. Er zal veel over en weer geargumenteerd worden voordat een daadwerkelijke beslissing gemaakt wordt. Weegschalen zijn uitzonderlijk goed in het uitstellen van zaken omdat ze altijd de best overwogen beslissing willen maken. Het uitstellen van een belangrijke beslissing is dan ook vaak iets waar ze later spijt van krijgen. Het maken van beslissingen tussen deze twee is dus iets dat bijzonder lastig is voor twee Weegschalen. Vraag dus liever niet wat ze gaan bestellen in een restaurant, ze kunnen er namelijk maar geen beslissing over nemen en zullen wachten tot jij een suggestie hebt gedaan. Weegschaal trekt dan ook vaak meer assertieve partners aan, vooral in hun jeugd. Twee Weegschalen samen zijn het dan ook graag met elkaar eens.

Jullie zullen er allebei helemaal voor gaan. Jullie geven extra inspanning om de ander comfortabel te laten voelen en om te voldoen aan elkaars wensen. Jullie overleggen over alles, en dat zorgt er dan ook voor dat ieder mogelijk probleem aan het licht komt. Jullie handelen problemen af op diplomatieke wijze en met volledige unanimiteit.

Weegschaal is ook helemaal weg van schoonheid en is daarom altijd op zoek naar comfort en esthetiek. Bloemen, snoepgoed en kaartjes voor de film zijn dingen die Weegschaal allemaal aantrekken. Weegschalen zijn verfijende mensen. Ze hebben een hele genadige, zachte persoonlijkheid en houden van het gezelschap van anderen.

Wanneer je twee Weegschalen combineert dan heb je een mix van harmonie op veel verschillende niveaus. Jullie levensles in een relatie is om te leren zelfstandig belangrijke beslissingen te maken, zonder daarbij de gevolgen te verwijten aan je partner. Vergeet nooit om onenigheden aan het licht te brengen op een vredige manier. Dit helpt jullie om confrontaties te vermijden.

Kernbegrippen:

Besluiteloos - Sociaal - Diplomatiek

Sterrenbeeld waar zij zich romantisch aangetrokken door voelen:

Waterman en Ram