Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

Week 38 - (Maandag 18 september - Zondag 24 september)

Deze week is er één voor je om de mensen om je heen te vermaken. Je helpt ze allemaal om vrolijk te worden en je kunt er zelf ook haast geen genoeg van krijgen. Komende dinsdag is heel speciaal, omdat er dan iemand is, wiens problemen je oplost.
Volgende week maandag lijkt een dag te zijn om beslissingen te nemen. Let op dat vrienden dat wel eens verkeerd kunnen beïnvloeden.
Maak je niet druk over je uitgaven voor je uiterlijk. Het zelfvertrouwen groeit daardoor aanzienlijk en dat mag best wat kosten. Je bent al lang vergeten wat het kost als je de eerste complimentjes hebt gekregen. Positieve reacties helpen je sowieso om beter te presteren.
Als het weer volle maan is, zou je kunnen beslissen of je jouw liefde voor die soulmate kunt vasthouden en omzetten in een echte relatie. Dat zal je een bijzondere voldoening geven. Maar bedenk eerst even een paar dagen of je daar echt al aan toe bent. Het zou kunnen zijn dat je het lastig vindt om je te focussen op slechts één persoon, maar laat anderzijds die relatie niet stilletjes verwateren.
Dat past niet bij je! Je bent op de goede weg. Ga niet tot het uiterste deze week, te beginnen bij vandaag, maar neem voldoende rust. Ontspan wat meer door te sporten of ga uit en ga dansen. Je fysieke weerstand is op dit moment heel groot.

Meer horoscopen van Leeuw