Weekhoroscoop Maagd

Maagd

Week 4 - (Maandag 24 januari - Zondag 30 januari)

De krijgt in loop van vandaag of morgen onverwacht een uitstekend financieel bericht. Dat heeft ook direct een verbetering van je emoties tot gevolg. Als je je de afgelopen dagen wat slap voelde, is dat gevoel als sneeuw voor de zon door dit bericht volledig verdwenen. Hou dit gevoel goed vast en probeer het op te roepen als je je weer wat minder voelt. Je kunt jezelf daarmee genezen. Als je hoofd de afgelopen dagen ook nog vol zat met van alles dat je nog moest doen, heb je nu de spirit om dat allemaal aan te pakken. Concentreer je op de wens om iets te bereiken dat onhaalbaar lijkt. Het kan je absoluut lukken om het te verwezenlijken.
Als je ooit een instrument bespeelde en nu niet meer, kan je de komende week ineens het gevoel hebben dat je er weer eens mee moet beginnen. Als je de tijd ervoor hebt, zou je daar eens over moeten gaan denken. Je zult er nog veel plezier van hebben.
Een niet uitgelezen boek wacht nog steeds op je om uitgelezen te worden. Je kunt het wel, maar stelt het om onduidelijke redenen tot nu toe telkens uit. Bedenk je eens waarom dat is. Het boeide je aanvankelijk en ineens lijkt dat weg te zijn.

Meer horoscopen van Maagd