Zomerhoroscoop Boogschutter 2019

Boogschutter Met Jupiter, de beschermheilige van Boogschutter in zijn eigen sterrenbeeld, ga je een jaar uit duizenden tegemoet. Wat je ook doet, wat je ook wenst, het geluk lacht je toe.

Je straalt van plezier en daardoor trek je nog meer positieve vibes aan. Heb je een belangrijk verhaal dat je over wilt brengen aan de wereld, dan word je daarbij op allerlei manieren geholpen, omdat je de juiste persoon bent op de juiste tijd en plaats. En jij op je beurt helpt misschien wel duizenden mensen met jouw boodschap. Soms vergeet je om goed voor jezelf te zorgen en dan zit een extra pondje er zo aan. Maar je kunt het hebben. Je bent in extase over het leven zelf en daarom is er niets dat jou stuk kan krijgen.

Jupiter zorgt er ook voor dat de liefde wordt omringd met een gouden halo. Je durft weer alle vertrouwen te hebben in een mooie toekomst samen. Dus worden er plannen gemaakt waarin jullie allebei je ei kwijt kunnen. Mochten er nog wat kliekjes relatieleed zijn van voorgaande jaren, dan is nu echt alles onder de grond gestopt, met zeven meter aarde eroverheen. Wrok en wraak gedijen niet in het vrolijke zonlicht dat jouw hart verlicht.

Als je nog droomt van de liefde, dan kan die elk moment verschijnen. Jupiter is berucht vanwege het feit dat ie alles in meervoud doet, dus het kan ook zijn dat er meer dan één aantrekkelijke prins op je pad komt. Dan wordt het nog een hele puzzel om uit te vinden met wie je écht verder wilt. Hoe dan ook: je wens gaat in vervulling. Is die wens toevallig ‘happy zijn in je eentje’: ook dan krijg je wat je wilt. Er is niets dat jou kan stoppen op de weg van het geluk.

Meer horoscopen van Boogschutter