Zomerhoroscoop Leeuw 2019

Leeuw In 2018 heb je dankzij de Noordelijke Maansknoop belangrijke stappen genomen die in 2019 en erna je koers bepalen. Daardoor komt er veel energie vrij om ervoor te gaan. Om jezelf echt vol overtuiging op je werk of andere activiteiten te storten. Vanuit passie en met een duidelijk doel voor ogen. Het is beslist niet alleen maar een beetje voor de vuist weg leven en genieten (waar je normaal zo goed in bent).

Je bent een vrouw (of man) met een missie en de voltooiing ervan komst gestaag dichterbij. Emotioneel, materieel én spiritueel ben je bezig met een prachtige klimtocht naar de hoogste berg. Heb je vorig jaar de Maansknoop niet doorgehakt, dan is het goed om te beseffen dat het nooit te laat is om te veranderen. Wel is het belangrijk om jezelf recht in de ogen te kijken. Geen smoesjes meer, gewoon geloven in je kracht. Want krachtig, dat ben je.

In de liefde is het erop of eronder. Net als op andere gebieden ben je op zoek naar duidelijkheid. Je vraagt je af waar jullie samen naartoe gaan. En hoe jullie daar gaan komen. Als de liefde echt is willen jullie samenzijn. Is de liefde over is, dan durf je de stap naar vrijheid te nemen. Zodat jullie allebei weer vrij zijn om verder te gaan.

Ben je single, dan zet je hoog in op 2019. Dit is jouw jaar. Maar eerst heeft de liefde nog een belangrijke les voor je: het is mooier om te geven dan om te ontvangen. Dat weet je stiekem wel, want juist de Leeuw staat bekend om royaliteit. Maar in de liefde kun je soms teveel met een eisenlijst komen, waardoor de ander de schrik om het hart slaat. Probeer die ander eerst te geven waar je zelf zo naar verlangt. Wees niet bang om ‘af te gaan’ of afgewezen te worden. Als hij of zij die ‘ene’ is, word je met open armen ontvangen.

Meer horoscopen van Leeuw