Zomerhoroscoop Tweelingen 2019

Tweelingen In 2019 zal je anders moeten omgaan met je eigen behoeftes en daardoor ook met die van anderen. Ongemerkt ben je misschien een steeds kleinere plek gaan innemen in je eigen leven en ben je anderen steeds meer op de eerste plaats gaan zetten. Dat voelde even goed, want je werd er blij van dat je iets voor anderen kon betekenen. Maar inmiddels ben je steeds meer weerstand gaan voelen en help je anderen alleen nog vanuit een gevoel van verplichting.

Het is tijd om een stap terug te doen, te onderzoeken waar je werkelijke behoeftes liggen. Tijd om anderen even op de tweede plaats te zetten. Waar word je enthousiast van als je geen rekening hoeft te houden met wat anderen willen? Wat zou je spontaan doen als je alle tijd had voor jezelf? Denk niet dat het ego├»stisch is om jezelf voorrang te geven. Je zult zien dat je daardoor de batterij juist oplaadt en dat er ruimte ontstaat om ├ęcht iets voor anderen te betekenen. Misschien besteed je minder tijd aan anderen, maar de tijd die je aan anderen geeft neemt absoluut in kwaliteit toe.

Al sinds november is gelukplaneet Jupiter bezig om zijn goudstof uit te strooien over je liefdesrelatie. En zelfs als je die niet hebt, dan kun je merken dat je weer openstaat voor nieuwe liefde. Het universum doet er alles aan om een leuke man of vrouw op je pad te brengen. Vooral avontuurlijke, reislustige mannen en wereldverbeteraars met een boodschap raken iets in jou. Misschien beschikken zij over een kwaliteit die jij in jezelf meer tot bloei wilt zien komen. Je nieuwe partner kan dan dienen als gids en inspirator. Misschien ga je samen op reis of werk je samen aan een project waar de wereld mooier van wordt.

Tussen jou en je vaste partner is er veel vertrouwen en de bereidheid elkaar te vergeven. Dat brengt een positieve spiraal op gang, een wedergeboorte van de liefde.

Meer horoscopen van Tweelingen