Zomerhoroscoop Waterman 2019

Waterman Als Waterman heb je onder al je excentrieke gewoontes een krachtige en stabiele kern. Daar kun je de komende jaren op terugvallen, want met de verhuizing van Uranus naar Stier worden er andere kwaliteiten van je gevraagd. Waar de nadruk tot vorig jaar vooral lag op initiatief, actie en ondernemingszin, gaat het in 2019 vooral om het vinden van innerlijke rust.

In conflicten kies je vaker voor de vreedzame aanpak. Dat levert gek genoeg niet altijd meteen op wat jij hoopt, maar je wordt er wel een ‘beter mens’ van. Ook heeft je morele kompas een sterkere invloed. Het wordt steeds belangrijker voor je dat de beslissingen die je neemt zuiver en oprecht zijn. Niet dat je voorheen zo oneerlijk was, maar je lag niet wakker van een leugentje om bestwil en dat gaat de komende jaren veranderen. Je durft vaker ‘het spijt me’.

Daar is één persoon bijzonder blij mee: je vaste partner, die soms het gevoel heeft dat er maar één weg is, de jouwe. Je kunt je voorstellen dat dit positief uitpakt voor je relatie, dat er sprake is van meer gelijkwaardigheid en dat hij of zij meer respect voor je heeft, nu je toegeeft dat je het ook weleens verkeerd ziet. Dat ‘menselijke’ maakt je alleen maar leuker.

Voor de vrijgezelle Waterman kant het veel kanten op. Natuurlijk verlang je weleens naar een warme arm om je heen, maar je hebt het ook supergezellig met je vrienden. Eenzaam ben je in 2019 in elk geval niet, want er is altijd wel een leuke man of vrouw bereid om je gezelschap te houden. Misschien is er zelfs wel een die de geheime plattegrond van je hart heeft gevonden. De relatie blijft sowieso prettig en relaxt, dankzij de zinnelijke en rustige energie van Stier.

Meer horoscopen van Waterman