De engelen reading

Engelen reading

Engelen staan voor positiviteit en onvoorwaardelijke liefde. Voor hen die graag een engelenreading willen met de begeleiding van de engelen kunnen via AstroPsychologie een reading laten maken.

Een engelenreader is net als ieder ander mens en is bekwaam geworden in het tot rust brengen van de ego en het denken, om zo verbinding te kunnen maken met de innerlijke energiebron van de engelen. Een engelenreader is positief, geduldig en ziet mensen als in liefde en gelijkwaardigheid.

Een engelenreading geeft je de mogelijkheid om je krachten en minder sterke punten te zien. Een engelenreader is oprecht en weet hoe positieve dingen, maar ook kritische dingen gezegd moeten worden op een zachte manier. Een engelenreader geeft je krachten en gaves aan en weet op een zachtaardige, medelevende manier te zeggen hoe je hier beter gebruik van kunt maken. Engelenreadings geven hoop en inzicht en beschikken over een helend effect op een persoonlijke manier met als doel te begeleiden.

Als oprichter van Astropsychologie.nl heb ik zelf ook een engelenreading laten doen en wil daarover zeggen dat Patty, onze spiritueel counselor, hele aangrijpende en mooie readings weet te maken van de begeleiding die ze doorkrijgt van de engelen. Deze reading is tevens in de vorm van fragmenten toegevoegd onderaan deze pagina als voorbeeldreading.

Via Astropsychologie.nl is het mogelijk om voor €35,- een engelenreading te laten maken. Deze reading is ongeveer 2 A4 pagina's lang.

Alle readings van AstroPsychologie worden gedaan door een vakkundig en gediplomeerd spiritueel counselor, voorbehouden aan een strikte ethische code. Ons spiritueel counselor heeft reeds tal van engelenreadings gedaan. Een voorbeeld engelenreading kunt u hier downloaden.