Geboortehoroscoop

Jouw Plaats in Tijd en Ruimte

De dag- en weekvoorspellingen die we vandaag de dag op het internet en in de ochtendkrantjes zien worden vaak ook wel aangeduid als 'een horoscoop'.

Een echte horoscoop is een kaart van tijdruimte, of ruimtetijd. Het is een kaart of tekening die aangeeft wat de positie van de Zon, de Maan en de Planeten is, hun onderlinge relaties tot elkaar en hun relaties tot een specifieke plek op Aarde, op een bepaald moment. Het is dus een momentopname van een specifieke plek in Tijd en Ruimte.

Als deze momentopname beschikt over een geboortetijd en een geboorteplaats van een persoon, dan noemen we deze horoscoop een geboortehoroscoop.

Omdat twee personen niet dezelfde ruimte kunnen vullen op hetzelfde moment, hebben zelfs tweelingen verschillende geboortehoroscopen. De interpretatie van deze geboortehoroscoop wordt een geboortehoroscoop reading genoemd, of in astrologische termen: een horoscoopduiding van de geboortehorosocoop. Het vertelt je wat je geboortehoroscoop zegt over jou als uniek persoon.

Geboortehoroscoop

Tenzij je een student astrologie of gediplomeerd astroloog bent die weet hoe je een geboortehoroscoop moet lezen, zul je niet veel wijzer worden van alleen een geboortehoroscoop. Wanneer je naar een astrolo(o)g(e) gaat voor een geboortehoroscoopduiding of geboortehoroscoop reading, dan zal hij/zij eerst een geboortehoroscoop opzetten en deze vervolgens verklaren in gewone mensentaal.

Een geboortehoroscoop reading bestaat uit een psychologische analyse van onder andere onze drijfveren, doelen, talenten, valkuilen en levenslessen die we op ons pad tegenkomen.

Via AstroPsychologie is het mogelijk om voor €80,- een geboortehoroscoop te laten maken met daarbij een uitgebreide geboortehoroscoop reading. Deze uitgebreide reading gaat eveneens in op het esoterische aspect van uw geboortehoroscoop. Bekijk een voorbeeld van een uitgebreide geboortehoroscoop reading.

Het is ook mogelijk om voor €30,-een geboortehoroscoop aan te vragen met daarbij een beknopte geboortehoroscoop reading. Deze reading geeft kernachtig aan wat de rode draad door uw leven is met uw talenten en valkuilen, maar gaat niet in op het esoterische aspect van uw geboortehoroscoop. Bekijk een voorbeeld van een beknopte geboortehoroscoop reading.

Voor een geboortehoroscoop reading dient een horoscooptekening gemaakt te worden. Er worden daarom enkele persoonsgegevens van u gevraagd zoals onder andere uw geboortedatum en geboorteplaats.

Alle readings van AstroPsychologie worden gedaan door een vakkundig en gediplomeerd astrologe, voorbehouden aan de ethische code van Astrologen. Onze astrologe heeft reeds tal van geboortehoroscoop readings gedaan waarbij gestreefd wordt binnen 14 dagen op te leveren.