Jaarhoroscoop prognose

Tendensen voor jouw Toekomst

Wanneer een astroloog of astrologe gevraag wordt naar toekomstige, of huidige gebeurtenissen in je leven, dan zal hij of zij één of meerdere extra horoscooptekeningen maken, naast de geboortehoroscoop. Aan de hand van deze extra horoscooptekeningen kan gezien worden hoe de planeten gepositioneerd zijn en hoe ze in verhouding staan tot hun posities in de geboortehoroscoop.

Jaarhoroscoop prognose

De geboortehoroscoop is als een agenda of leerplan voor je gehele leven. De posities van de planeten, de maan en de zon op verschillende momenten in je leven geven aan wanneer welke agendapunten in je leven afgehandeld moeten worden, en onder welke omstandigheden dit gaat gebeuren. Deze omstandigheden zullen voor jou uitdagend, anders aanmoedigend zijn om bepaalde lessen in je leven te leren.

Wat bij deze prognose altijd voorop staat is dat je zelf de keuzes maakt. Een astroloog of astrologe kan het best gezien geworden als een soort richtingwijzer die aangeeft in welke richting bepaalde situaties in jouw leven zich ontwikkelen. Een jaarhoroscoop reading helpt jou bij het maken van keuzes voor die bepaalde situaties.

Ook benieuwd welke uitdagingen en innerlijke ontwikkelingen zich het komende levensjaar voor u aanbieden? Via Astropsychologie.nl is het mogelijk om aan de hand van uw geboortehoroscoop een jaarhoroscoop reading te bestellen, voor €45,-. Bekijk een voorbeeldfragment van een jaarhoroscoop reading.

Voor een jaarhoroscoop reading dient een geboortehoroscooptekening gemaakt te worden. Er worden daarom enkele persoonsgegevens van u gevraagd zoals onder andere uw geboortedatum en geboorteplaats.

Alle readings van Astropsychologie.nl worden gedaan door een vakkundig en gediplomeerd astrologe, voorbehouden aan de ethische code van Astrologen. Onze astrologe heeft reeds tal van jaarhoroscoop readings gedaan waarbij gestreefd wordt binnen 14 dagen op te leveren.